2015-02-07 13:03:05
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστριας για τα Public
Αγαπητό Tromaktiko, έκανα το λάθος και αγόρασα κινητό από τα public.

Δυο μήνες μετά την αγορά εμφανίζει κάποια μικροπροβλήματα. Έχω εγγύηση και το πηγαίνω για έλεγχο.

Στο service του καταστήματος στο public ο υπάλληλος (ολίγον είρων) αφού του έχω εξηγήσει το πρόβλημα το παραλαμβάνει μου δίνει το χαρτί με τα στοιχεία και μου λέει: σε δέκα μέρες το αργότερο θα σας έχουμε καλέσει να σας πούμε το πρόβλημα που έχει η συσκευή, καλό θα ήταν να περιμένετε τουλάχιστον δέκα μέρες και αν δεν σας καλέσουμε το οποίο αποκλείεται να γίνει καλέστε μας εσείς να σας ενημερώσουμε.

Όλα αυτά έγιναν Παρασκευή 9/2/2015. ωστόσο περνάνε οι μέρες και εγώ παρακολουθώ την πορεία της επισκευής μέσω του site, όπου εκτιμώμενο διάστημα επισκευής έδινε 27-30/1. Περνάει το δεκαήμερο και καμία ενημέρωση. Τη δωδέκατη πια ημέρα παίρνω τηλ στο τηλεφωνικό κέντρο και μου λένε ότι τελευταία ενημέρωση ήταν στις 19/1 από την εταιρία που έστειλαν τη συσκευή μου, ότι είναι εν αναμονή ανταλλακτικού και ρωτάω αν μπορούμε να μάθουμε τι βλάβη έχει και χρειάζεται ανταλλακτικό
. Θα προωθήσουν το αίτημα μου και θα επικοινωνήσουν μαζί μου. Περνάνε οι μέρες και πάλι πλησιάζει και το διάστημα που είχαν δώσει οι ίδιοι ως εκτιμώμενο επισκευής συνεχίζω να παίρνω τηλέφωνα και καμία ενημέρωση η απάντηση τους πάντα ήταν περιμένουμε απάντηση. Πηγαίνω λοιπόν από το κατάστημα στις 5/2/2015 να ρωτήσω τι συμβαίνει.

Με ενημερώνει ο ένας εκ των δύο υπαλλήλων στο service ότι είναι στην αντιπροσωπεία και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Φανερά εκνευρισμένη τους λέω πως ζητώ να μάθω πότε περίπου θα παραλάβω την συσκευή και τους ενημερώνω για τις ημερομηνίες και όλα τα παραπάνω. Ο υπάλληλος και πάλι μου λέει ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και τον ρωτάω αν μπορώ να επικοινωνήσω εγώ με την αντιπροσωπεία. Μου λέει ναι και μου δίνει το τηλέφωνο. Παίρνω την ίδια στιγμή την εταιρία και η κυρία που απάντησε στο τηλέφωνο εκνευρισμένη μου απαντούσα ότι δεν μιλάνε με πελάτες παρά μόνο με τους υπαλλήλους στο public.

Αμφισβήτησε το γεγονός ότι εγώ πήρα το τηλέφωνο από υπάλληλο του καταστήματος και μου είπε πως οι υπάλληλοι εκεί το γνωρίζουν ότι δεν μιλάνε με πελάτες και μου κλείνει το τηλέφωνο.

Επιστρέφω αμέσως μέσα στο κατάστημα και φανερότατα εκνευρισμένη ζητάω να μιλήσω στον υπάλληλο που με ''εξυπηρέτησε'' πριν λίγα λεπτά, ο ίδιος δεν μπορεί και μου μιλάει ο δεύτερος υπάλληλος. Του εξηγώ τι ακριβώς έγινε και τι ειπώθηκε στο τηλέφωνο μου λέει μισό λεπτό και πηγαίνει (υποθέτω) στο τεχνικό τμήμα. Επιστρέφει μετά από δέκα λεπτά και μου λέει ότι κάλεσε στην εταιρία αλλά είχε τόση αναμονή στο τηλέφωνο που έκλεισε η γραμμή μόνη της και εκείνη τη στιγμή είπα ''και τι θα γίνει τώρα ρε παιδιά'' και ο υπάλληλος μου απάντησε ''τι θέλετε να κάνουμε να πάω στην αντιπροσωπεία και να χτυπάω την πόρτα? θα περιμένετε'' έχω μείνει και τον κοιτάω για την απάντησή του και πριν πω οτιδήποτε (ειλικρινά δεν ξέρω τι θα μπορούσα να έχω πει) βγάζει φωτοτυπία το χαρτί που του είχα δώσει μου δίνει πίσω το δικό του και φεύγει.

Φεύγω και εγώ μετά χωρίς να πω η κάνω κάτι. Μετανιώνω όσο δεν φαντάζεστε. Θα με βοηθούσαν μερικές συμβουλές για το πώς να κινηθώ από εδώ και πέρα!

Αναγνώστρια Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ