2015-02-07 13:14:11
Φωτογραφία για ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ... ΔΕΝ ΤΟΥ 'ΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο «ΕΦΙΑΛΤΗΣ» ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΑ ΠΙΑ!
Την πεποίθηση ότι η διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας μπορεί να... καλυφθεί από τον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και αναφέρθηκε στο ματς με τον Παναιτωλικό.

«Κοιτάμε να παίζουμε σωστά και να κερδίζουμε. Αυτή η διαφορά μπορεί να μειωθεί και να καλυφθεί, αρχικά κερδίζοντας. Πιστεύω ότι είναι καθαρά στο χέρι μας και με σωστή δουλειά μπορούμε να καλύψουμε τη διαφορά», δήλωσε αρχικά στη NOVA και στη συνέχεια αναφέρθηκε στην ανανέωση του συμβολαίου του με το "Τριφύλλι".

«Είναι μια πολύ όμορφη στιγμή για μένα. Θεωρώ ότι ο σύλλογος μου δείχνει την εμπιστοσύνη του με αυτόν τον τρόπο. Από εκεί και πέρα εγώ πρέπει να δείξω στο σύλλογο -δουλεύοντας και προσπαθώντας καθημερινά- ότι αξίζω αυτή την επιβράβευση και θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου».

* Κάνε όνειρα! Δεν κοστίζουν τίποτα, αλλά έχε υπόψιν σου, μιας και κανείς δεν στο έχει πει εκεί που είσαι, ότι ο "εφιάλτης" σας, που έχει το όνομα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν κάνει δώρα πια! Οπότε... λίγο δύσκολο να καλύψεις τη διαφορά! Κάτσε στους -8 και τον καναπέ σου και εσύ και άσε αυτούς που ξέρουν να σηκώνουν κούπες και να παίζουν στην Ευρώπη! Πάρε και καμιά κουβερτούλα μαζί! Θα σου χρειαστεί γιατί τελικά... μπορεί και να αυξηθεί η διαφορά!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ