2015-02-07 17:12:06
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνέλαβαν σε επιχείρηση 15 λαθρομετανάστες και οι 10 διαγνώστηκαν θετικοί στη φυματίωση
Έχουν χάσει τον ύπνο τους  - τόσο οι ηγεσία όσο και οι αστυνομικοί υπάλληλοι – στην τοπική ΕΛ.ΑΣ , καθώς όπως προέκυψε μετά από ιατρικό έλεγχο που έγινε σε 15 λαθρομετανάστες οι οποίοι είχαν συλληφθεί στο πλαίσιο ελέγχων στην παραλιακή ζώνη, οι 10 από αυτούς βρέθηκαν θετικοί στη φυματίωση.

Περισσότερο από όλους ανησυχούν οι αστυνομικοί που ήρθαν σε επαφή με τους συλληφθέντες τόσο κατά τη διάρκεια της επιχείρηση όσο και κατά την παραμονή τους στα κρατητήρια καθώς τα μέτρα προφύλαξης είναι σχεδόν ανύπαρκτα.

Να σημειωθεί πως αναστάτωση επικρατεί και στο οικογενειακό περιβάλλον των αστυνομικών οι οποίοι είχαν έρθει σε επαφή με τους μετανάστες που πάσχουν από φυματίωση καθώς και τα μέλη των οικογενειών τους κινδυνεύουν άμεσα.

Η αποκάλυψη έρχεται στο φως λίγα μόλις εικοσιτετράωρα μετά τις καταγγελίες – για μια ακόμα φορά - μελών της διοίκησης από πλευράς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας για τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν στα κρατητήρια αλλά και την παντελή έλλειψη στοιχειωδών κανόνων υγιεινής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Αχαΐας Στ. Τσεκούρας, από την πλευρά του επεσήμανε, πως δεν έχει καμία τέτοια επίσημα αναφορά, προσθέτοντας πως όσο δεν υπάρχει επαλήθευση των όσων κυκλοφορούν, αυτά από πλευράς του χαρακτηρίζονται φήμες.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ