2015-02-08 10:20:11
Φωτογραφία για ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 *ΒΙΝΤΕΟ*
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου, δίνοντας αίμα στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Για ακόμα μία χρονιά, οι φίλοι του Θρύλου ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους με την… προσφορά. Ο κόσμος της ομάδας μας, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ολυμπιακού και συμμετείχε στην εθελοντική αιμοδοσία, στη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7.

Το πρωί του Σαββάτου και πριν από το ετήσιο μνημόσυνο πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του Μουσείου στο Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Η αιμοδοσία γίνεται σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Μεταξά.

Η δωρεά αίματος είναι εντελώς ακίνδυνη και ανώδυνη, βοηθά τον οργανισμό μας να ανανεώνεται και διαρκεί μόνο 10 λεπτά. Ο αιμοδότης χαρίζει μια ευκαιρία σε έναν ασθενή να σωθεί η ζωή του, χαρίζει ελπίδες σε αυτούς που είναι κοντά ή εξαρτώνται από αυτόν τον ασθενή. Ο αιμοδότης κυρίως κάνει καλό και στον δικό του οργανισμό, ανανεώνοντας και αναζωογονώντας το αίμα του και μικραίνοντας τις πιθανότητες να πάθει καρδιακή προσβολή, εγκεφαλικό ή καρκίνο όπως δείχνουν οι έρευνες. Η ηθική ικανοποίηση και η χαρά που παίρνει δίνοντας λίγο αίμα είναι αμέτρητη.

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η ΠΑΕ Ολυμπιακός:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ