2015-02-08 13:34:28
Φωτογραφία για ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ... ΠΑΝΟ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη παρόντα στη σουίτα της Τούμπας, αλλά χωρίς το πανό με το οποίο ήθελε να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7, στην Τούμπα ο Ολυμπιακός!

Οι ερυθρόλευκοι, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ήθελαν να αποδώσουν φόρο τιμής στους αδικοχαμένους οπαδούς τους που πριν από 34 χρόνια ακριβώς άφησαν την τελευταία τους πνοή στα σκαλιά της Θύρας 7, μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που διήρκησε περισσότερη από 1,5 ώρα στα γραφεία του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα, πέραν των υπολοίπων και των μέτρων που θα ληφθούν, πάρθηκε η απόφαση ο Ολυμπιακός να μην μπει με το πανό στο γήπεδο, από την στιγμή που ΔΕΝ το ήθελε ο ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά τον Βαγγέλη Μαρινάκη που ταξίδεψε στη συμπρωτεύουσα με την υπόλοιπη αποστολή, θα βρεθεί κανονικά στη σουίτα με τα υπόλοιπα 9 άτομα (διοίκηση και προσωπική του ασφάλεια) των ερυθρόλευκων. Ο ισχυρός άνδρας των Πρωταθλητών Ελλάδας θα μεταβεί στο γήπεδο με βαν.

Έξι διμοιρίες ΜΑΤ από την Αθήνα βρίσκονται ήδη στη Θεσσαλονίκη για το ματς και θα προστεθούν σε αυτές που έχουν φτάσει στην Τούμπα από τις Βέροια και Λάρισα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ