2015-02-08 15:30:06
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Ο Έλληνας ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται!
Πατριώτες Έλληνες, το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε όλοι μας έναν ανελέειτο και βρώμικο πόλεμο λάσπης και φόβου που εκτοξεύουν διάφοροι παράγοντες κατά της χώρας μας και του Ελληνικού λαού, το Δ.Ν.Τ η Ε.Κ.Τ. κ.α. Εντολοδόχος όλης αυτής της συμφοράς φυσικά είναι η υπαρχηγός του ΧΙΤΛΕΡ, ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΓΚΕΛ, με τα απόβλητά της.

Πέντε χρόνια ακούμε πως θα μας πετάξουν από το ευρώ, από την Ε.Ε. και πολλές άλλες τέτοιες τρίχες.

Εγώ τους ερωτώ... γιατί δεν το το κάνουν; Μήπως γιατί οι πρώτοι που θα καταστραφούν θα είναι οι ίδιοι; Ο Έλληνας ούτε απειλείται, ούτε εκβιάζεται. Είναι τίμιος, εργατικός και ειλικρινείς. Μας απειλούν, μας εκβιάζουν.

Ναι φίλοι μου! μας απειλούν! Ποιοι; ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ μας.

Δεν γνωρίζουν αυτά τα απόβλητα ότι χωρίς ΕΛΛΑΔΑ δε υφίσταται ΕΥΡΩΠΗ.

Πατριώτες, μην σκύβετε το κεφάλι. Είμαστε Έλληνες και θα παραμείνουμε Έλληνες, γιατί ο τράχηλος του Έλληνα ζυγό δε υπομένει.

Αν είμαστε ενωμένοι και αγαπημένοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε και κανένα! Το αντίθετό μάλιστα, θα κερδίσουμε την αξιοπρέπεια μας, θα ζήσουμε σαν ελεύθεροι Έλληνες και όχι σαν δούλοι.

Να θυμηθούν την ιστορία μας οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι.... οι πρόγονοι μας, μας δίδαξαν ότι οι ήρωες πολεμούσαν σαν Έλληνες.

Η Ελλάδα ποτέ δε θα πεθάνει, είναι σαν τη λερναία Ύδρα. Ένα κεφάλι κόβεις δέκα φυτρώνουν, είναι σαν τα βάτα όσο τα κόβεις, όσο τα ταλαιπωρείς, τόσο δυναμώνουν.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ