2015-02-09 14:09:52
Φωτογραφία για «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ... ΤΕΛΙΚΟ»
Αισιόδοξος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να φτάσει στον τελικό της Ευρωλίγκας, δήλωσε στο "sport-fm.gr" o Παναγιώτης Βασιλόπουλος.

«Περίεργο αλλά και όμορφο συναίσθημα» τόνισε για την επιστροφή στο ΣΕΦ.

Είναι μακράν ο πιο άτυχος Έλληνας μπασκετμπολίστας, αφού οι συνεχόμενοι τραυματισμοί σε γόνατο και μέση, του στέρησαν τη δυνατότητα να κάνει την καριέρα που άξιζε και ονειρευόταν. Έπειτα από αρκετό καιρό και… αλλαγή απόφασης σε ό,τι έχει να κάνει με την ενεργή συμμετοχή του στο μπάσκετ, ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, έχει επιστρέψει γερός και δυνατός και φορώντας τη φανέλα της Νέας Κηφισιάς, αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ, περίπου τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του.

Ο 31 ετών φόργουορντ, μίλησε για τα συναισθήματά του που πάτησε ξανά το παρκέ στο οποίο ανδρώθηκε μπασκετικά, το πώς είναι η κατάσταση της υγείας του, τη νέα του ομάδα, αλλά και τον Ολυμπιακό, για τον οποίο υποστήριξε πως αν συνεχίσει να παίζει έτσι, είναι ικανός να προκριθεί στον τελικό της Ευρωλίγκας.


Αναλυτικά, η συνέντευξη του Παναγιώτη Βασιλόπουλου:

-Παναγιώτη για πρώτη φορά έπαιξες ως αντίπαλος του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ «Η αλήθεια είναι πως μετά τους τελευταίους μου τραυματισμούς και όταν έφυγα από την Βαγιαδολίδ, δεν περίμενα ποτέ πως θα ζήσω κάτι τέτοιο. Είχα πει πως θα σταματήσω, αλλά χαίρομαι που κατάφερα να επιστρέψω στο ΣΕΦ, έστω και ως αντίπαλος. Χαίρομαι που νιώθω καλά και υγιής».

-Περιέγραψε μου τη στιγμή της βράβευσής σου…

«Ήταν περίεργο το συναίσθημα, αλλά ταυτόχρονα και πάρα πολύ καλό. Από τη μία η πρώην μου ομάδα που με τίμησε και με έκανε να νιώσω όμορφα και από την άλλη, ένα παιχνίδι που ήθελα πολύ να παίξω. Να νιώσω δυνατός και να κοντραριστώ με μία τόσο καλή ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, ώστε να δω σε τι επίπεδο βρίσκομαι αυτή τη στιγμή».

-Δείχνεις πάντως μία χαρά…

«Δόξα το Θεό, πολύ καλά. Προσπαθώ να βοηθάω σε άμυνα και επίθεση την ομάδα. Χαίρομαι που ο οργανισμός μου αντιδράει θετικά. Με βοηθάει πολύ το έξτρα ζέσταμα που κάνω και είναι απαραίτητο. Ελπίζω πως δεν θα μου χρειάζεται για μία ζωή, αλλά πρέπει να κάνω μία καλή σεζόν για να είμαι πιο δυνατός».

-Τι άλλαξε από την απόφασή σου να σταματήσεις;

«Όλοι γνωρίζουν πως ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ, αλλά ήθελα πολύ να επιστρέψω και να συνεχίσω να παίζω, μέχρι τη στιγμή που θα αποφασίσω εγώ το πότε θα αποσυρθώ και όχι οι τραυματισμοί. Νομίζω πως το… μικρόβιο του παίκτη δεν είχε φύγει ποτέ από μέσα μου, γι’ αυτό και άλλαξα την αρχική μου απόφαση».

-Η επιστροφή σου στο ΣΕΦ συνδυάστηκε με μία εξαιρετική πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, να κάνει για λίγο μέλος της ομάδας, τον δεκάχρονο Σπύρο Καββαδά που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας…

«Πιστεύω πως αυτά είναι τα πιο δύσκολα στην ζωή. Το δικό μου πρόβλημα είναι κάτι που φτιάχνεται και είναι αμελητέο μπροστά σε αυτό. Είναι πολύ σημαντική η χειρονομία του Ολυμπιακού, αλλά θα πρέπει να δώσουμε και συγχαρητήρια στου γονείς του παιδιού, γιατί είναι πολύ δύσκολο να περνάς μία τέτοια κατάσταση».

-Παρακολουθείς φαντάζομαι τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα. Πού πιστεύεις ότι μπορεί να φτάσει φέτος;

«Ο Ολυμπιακός είναι καταπληκτικός. Το παιχνίδι που έκανε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ήταν φανταστικό. Αν συνεχίσει να παίζει έτσι, για μένα είναι το φαβορί για να πάει στον τελικό της Ευρωλίγκας. Το εύχομαι να συνεχίσουν έτσι. Πραγματικά χαίρομαι πολύ που ο κόουτς Σφαιρόπουλος είναι προπονητής της ομάδας και τα πηγαίνει τόσο καλά».

-Μίλησε μου για τη νέα σου ομάδα γενικότερα. Δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο σε ό,τι αφορά τα αποτελέσματα…

«Έχουν γίνει πολλές αλλαγές στην ομάδα, όπως και εγώ υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες και προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στο νέο τρόπο παιχνιδιού. Θέλουμε πάρα πολύ δουλειά σε όλα τα επίπεδα και πρέπει να μην αφήνουμε κανένα παιχνίδι να πηγαίνει… χαμένο. Ακόμα και από αυτά με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι για να γίνουμε καλύτεροι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ