2015-02-09 20:33:24
Φωτογραφία για Η ΜΕΓΑΛΗ... ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΤΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Έχει ακούσει πάρα πολλά κατά καιρούς, όμως στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ήταν πραγματικός αρχηγός και για αυτό του βγάζουν το... καπέλο φίλοι και αντίπαλοι!

Ο Γιάννης Μανιάτης στο ματς του Ολυμπιακού με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ήταν εξαιρετικός, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Δεν είναι μόνο τα πολλά χιλιόμετρα που έτρεξε και η κυριαρχία των ερυθρόλευκων στη μεσαία γραμμή, σχεδόν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Είναι και η εξωαγωνιστική συμπεριφορά του και πιο συγκεκριμένα η αντίδρασή του στο 63ο λεπτό, όταν το ματς διακόπηκε από τα αντικείμενα που έπεφταν... βροχή από τη Θύρα 4.

Ο Μανιάτης αντέδρασε σαν... αρχηγός του Ολυμπιακού και μάλιστα σε ένα τέτοιο γήπεδο, με την πιο εχθρική -ίσως- ατμόσφαιρα από οποιαδήποτε άλλη έδρα. Ο διεθνής μέσος έτρεξε στον Τσόρι για να τον ηρεμήσει και να τον πείσει να γυρίσει να εκτελέσει το κόρνερ, έψαξε να βρει λύση μαζί με τους παίκτες του ΠΑΟΚ και έδιωξε όσους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων έτρεξαν στο σημείο, προκειμένου να μη δημιουργηθούν χειρότερα προβλήματα.

Ο Μανιάτης χθες ήταν εξαιρετικός και στα 90 λεπτά, ενώ εντυπωσιακή ήταν η στάση του και μετά το ματς, όπου με δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία, τονίζοντας πάντως πως ο Τσόρι θα μπορούσε να πάθει μεγάλη ζημιά Δείτε και το σχετικό βίντεο με την αντίδρασή του στο περιστατικό με τον Τσόρι:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ