2015-02-10 01:01:06
Φωτογραφία για ΤΑ... ΔΙΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ!
Ο Ολυμπιακός θα κυνηγήσει ένα καλό σκορ ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΕΚ προκειμένου να... "καθαρίσει" την υπόεση πρόκριση, με τον Περέιρα να μην μην προχωράει σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού την Τετάρτη, με ό,τι και να σημαίνει αυτό.

Για παράδειγμα οι Ρομπέρτο και Σιόβας προέρχονταν από προβλήματα τραυματισμού στο ματς της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, επομένως δεύτερη σερί χρησιμοποίηση τους σε 90λεπτο μετά από τρεις μέρες ίσως κρύβει παγίδες. Ο Μήτρογλου έχει αγωνιστεί σε τρία σερί 90λεπτα σε 8 ημέρες και θα πάει για τέταρτο, χωρίς να προλάβει να ξεκουραστεί και να εκτιμηθεί σε τι κατάσταση θα είναι.

Αυτά βέβαια είναι... διλήμματα για τον Περέιρα και εκ του αποτελέσματος θα φανεί αν οι όποιες επιλογές του τον δικαιώσουν. Για την ώρα το ματς που έχει σίγουρα... "σημαδέψει" ο προπονητής του Ολυμπιακού για να δώσει ανάσες στους περισσότερους βασικούς του, είναι αυτό με τον Εργοτέλη, το Σάββατο (14/2, 19:30) στο Καραϊσκάκη.

Δεν έχει πολλά περιθώρια να πράξει ο Περέιρα.

Εξάλλου, τουλάχιστον για τα ελληνικά δεδομένα, ο Ολυμπιακός έχει βάθος στο ρόστερ του. Μέγιερι, Σαλίνο, Γιαννούλη, Αυλωνίτη, Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά, Φουστέρ, Μπουχαλάκη, Ντουρμάζ, Διαμαντάκο, Χάρα, Μπενίτες, οι οποίοι είναι ποδοσφαιριστές που πιθανότατα θα είχαν βασικότατο ρόλο σε οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα, γεγονός που δίνει στον Πορτογάλο τεχνικό την ευκαιρία να αλλάζει πρόσωπα στην ενδεκάδα δίχως να προβληματίζεται ιδιαίτερα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ