2015-02-10 22:45:56
Φωτογραφία για Αντώνης Σαμαράς: Κύριε Τσίπρα κερδίσατε τις εκλογές με ψέματα - ΔΕΙΤΕ LIVE ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
ΩΡΑ 22:40 Στο βήμα της Βουλής βρίσκεται αυτή την ώρα ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος σημειώνει: "Όποιος αγαπάει την πατρίδα του θέλει να πετύχει η κυβέρνηση όμως δεν θα επιτρέψουμε να τεθεί σε κίνδυνο το ευρωπαϊκό της μέλλον και πορεία. Δε θα μηδενίζουμε το έργο σας, θα αναγνωρίζουμε τα όποια θετικά πετύχετε. Δε θα σας αφήσουμε όμως να ρίξετε τη χώρα στα βράχια. Κερδίσατε τιε εκλογές με ψέματα."

ΩΡΑ 22:30 Κόντρα μεταξύ του Πάνου Καμμένου και του Σταύρου Θεοδωράκη προέκυψε πριν λίγο στη Βουλή. Τη φωτιά άναψε μια αναφορά του κ. Καμμένου για τον κ. Θεοδωράκη και «τις ακριβές συμπαραγωγές που έκανε με την ΕΡΤ».

Εγώ δούλεψα σκληρά στη ζωή μου. Αυτό μάλλον είναι δύσκολο να το κατανοήσουν κάποιοι που έχουν υπάρξει μόνο ως υπηρέτες άλλων στο πολιτικό σύστημα», απάντησε ο κ. Θεοδωράκης.

«Κι εγώ δούλεψα στη ζωή μου. Ο πατέρα μου δούλεψε επίσης αλλά 20.000 ευρώ την εκπομπή δεν έπαιρνε. Κάποιοι στην ΕΡΤ βρέθηκαν απολυμένοι επειδή κάποιοι άλλοι σαν και εσάς έπαιρναν τη μερίδα του λέοντος», σχολίασε από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.


22:08 Τα άμεσα μέτρα που θα λάβει παρουσίασε στην Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Ευάγγελος Αποστόλου.

Ο «οδικός χάρτης» έχει ως εξής:

Κατάργηση ΕΝΦΙΑ στα χωράφια, στάνες και αποθήκες

Αφορολόγητο για αγρότες 12.000 ευρώ εκτός της τήρησης βιβλίων και στοιχείων

Μειωμένο τιμολόγιο ρεύματος και σταδιακή κατάργηση του φόρου κατανάλωσης πετρελαίου ώστε να φθάσουμε στο λεγόμενο αγροτικό πετρέλαιο

Επαναφορά της 13ης σύνταξης στους χαμηλοσυνταξιούχους που είναι σύνολο αγροτών

Ρύθμιση χρεών αγροτών

Αναστολή πλειστηριασμών

Επαναφορά δημόσιων υπηρεσιών στην ύπαιθρο. Θα υπηρετούν έμπειροι γεωτεχνική αλλά και όλοι οι γεωτεχνικοί στην αρχή επαγγελματική τους καριέρας

Ίδρυση τράπεζας γενετικού υλικού στην Θεσσαλονίκη

Οριοθέτηση βοσκήσιμων εκτάσεων

Τράπεζα γης για την αξιοποίηση γης και ακινήτων

ΩΡΑ 21:05: "Βόμβες" έριξε από το βήμα της Βουλής ο παναγιώτης Κουρουμπλής. Αποκάλυψε ότι το κτίριο των Ολυμπιακών Αγώνων στην Κηφισίας που είχε παραχωρηθεί για τη στέγαση του Υπουργείου Υγείας, πωλήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ στο πλαίσιο των αποκρατικοποιήσεων, αναλαμβάνοντας το Ελληνικό Κράτος την υποχρέωση, να συνεχίσει να στεγάζεται το Υπουργείο με ενοίκιο 4 εκ. ευρώ το χρόνο. Μάλιστα, στο εν λόγω κτίριο στεγάζονταν όλοι κι όλοι 15 υπάλληλοι. Επιπλέον ο κ. Κουρουμπλής αποκάλυψε ότι υπάρχει δέσμευση να πληρώσουμε στη Γερμανία 15 εκατομμύρια σε δύο χρόνια, για να μάς βοηθήσει να φτιάξουμε νέο νομοσχέδιο για την Υγεία!!!

Με την ομιλία του Πρωθυπουργού και την ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, ολοκληρώνεται απόψε τα μεσάνυχτα η συζήτηση στη Βουλή, επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Παρακολουθείστε "ζωντανά" τη συζήτηση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ