2015-02-10 22:46:09
Φωτογραφία για ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο OTE TV ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ
Λίγες ώρες έμειναν για τη σέντρα του πρημιτελικού του Κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη και το ΟΤΕ TV έδωσε λεπτομέρειες της τηλεοπτικής κάλυψης που ετοιμάζει.

Αναλυτικά:

Τα προημιτελικά Κυπέλλου στον ΟΤΕ TV. Οκτώ ομάδες διεκδικούν τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγούν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο OTE TV θα μεταδώσει ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια και τις τέσσερις αναμετρήσεις, με το ντέρμπι Ολυμπιακός - ΑΕΚ να κλέβει την παράσταση, ενώ οι επαναληπτικοί αγώνες προγραμματίζονται στις αρχές Μαρτίου.

Ο OTE TV θα βγάλει για το ντέρμπι pre game εκπομπή, στο OTE Sport 5, μια ώρα νωρίτερα, στις 18:30 σε παρουσίαση Στέφανου Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα ενώ το ματς μεταδίδεται στις 19:30 σε περιγραφή του Τάσου Κολλίντζα και ρεπορτάζ των Λάμπρου Μπαλάφα και Πάνου Μάλαμα. Η εκπομπή, ως post game θα συνεχιστεί μετά τη λήξη του ματς με όλο το ρεπορτάζ, τα παραλειπόμενα και τις δηλώσεις.

Το Ηρακλής - Πανιώνιος μεταδίδεται νωρίτερα, στις 16:00 επίσης από το OTE Sport 5, σε περιγραφή Κώστα Χαλβατσιώτη και ρεπορτάζ Πάρη Τσελεπίδη και Μιχάλη Μελισσίδη.

Οι άλλοι δύο προημιτελικοί διεξάγονται την Πέμπτη με μετάδοση από το OTE Sport 4. Στις 15:00 το Χανιά - Απόλλων σε περιγραφή Στέφανου Αβραμίδη και ρεπορτάζ Πέτρου Πολυχρονίδη και, στις 19:30, ΟΦΗ - Ξάνθη σε περιγραφή Κώστα Ψάρρα και ρεπορτάζ Αποστόλη Πάνου και Κώστα Γιαλιτάκη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ