2015-02-11 00:47:28
Φωτογραφία για ΛΑΦΑΓΙΕΤ : ΤΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΠΕΡΙΦΗΜΑ!
Εντυπωσιάζει τους πάντες με τις εμφανίσεις του ο Όλιβερ Λαφαγιέτ.

Ο Αμερικανός με κροατικό διαβατήριο γκαρντ αποτελεί τον παίκτη που θα δώσει την πίεση επάνω στην μπάλα που χρειάζεται ο προπονητής του και ταυτόχρονα θα αναγκάσει τα αντίπαλα γκαρντ να βγουν εκτός ρυθμού από την άμυνα του.

Ο Ολιβερ Λαφαγιέτ βρίσκεται στην οικογένεια του Ολυμπιακού τεσσερισήμισι μήνες και όπως κάθε ξένος ήθελε και αυτός τον χρόνο προσαρμογής του. Το ξεκίνημα του δεν ήταν καλό, όμως με σταθερά βήματα ανέβασε την απόδοση του και είναι πια από τους κομβικούς παίκτες του ερυθρόλευκου ροτέισον.

«Απλά χρειαζόμουν να βρω τα πατήματα μου στην ομάδα» τόνισε στον «Γαύρο» ο Αμερικανός γκαρντ μετά το παιχνίδι με την Κηφισιά για την βελτίωση του μέσα από τα παιχνίδια για να συνεχίσει «Είναι λογικό να καθυστερείς να μπεις στο κλίμα όταν είσαι ο καινούριος σε ένα σύνολο. Οφείλεις να προλάβεις τους υπόλοιπους που είναι μαζί αρκετό καιρό και έχουν ήδη την χημεία μεταξύ τους. Τα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής και νιώθω ότι τα πηγαίνω περίφημα πια».


Ο Ολυμπιακός δεν έδωσε το δικαίωμα στην ΑΕΝΚ να τον αμφισβητήσει και γρήγορα την ανάγκασε να μείνει σε παθητικό ρόλο στο ΣΕΦ. Ποια η άποψη του Λαφαγιέτ για το συγκεκριμένο ματς;

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι αυτό με την Κηφισιά. Μία καλή νίκη για μας. Ηρθαν εδώ μέσα για να μας παίξουν δυνατά και σκληρά. Εμείς ανταπεξήλθαμε, σφίξαμε την άμυνα μας και αυτή μας έδωσε ξανά το θετικό αποτέλεσμα».

Στη συνέχεια ο Αμερικανός γκαρντ ρωτήθηκε για τον επόμενο αντίπαλο του Θρύλου τη Νίζνι με τον ίδιο να απαντάει αμέσως «είναι μία πολύ σκληρή ομάδα. Την έχω παρακολουθήσει αυτό το διάστημα σε αρκετά στιγμιότυπα. Εχουν πολύ καλούς παίκτες από την περιφέρεια, γερά κορμιά κοντά στο καλάθι. Μία δυνατή ομάδα που συνηθίζει να τα πηγαίνει περίφημα εντός έδρας και μπροστά στον κόσμο της. Είμαι σίγουρος πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς για εμάς».

Και με τη ΤΣΣΚΑ αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια, ο Λαφαγιέτ λειτουργεί υποδειγματικά με τους Χάντερ και Ντάνστον. Ο Αμερικανός γκαρντ ερωτώμενος για το παραπάνω σχολίασε με χαμόγελο πως «Τα πάντα προέρχονται από την καλή προπόνηση. Εκεί μπορείς να καταλάβεις πως λειτουργεί κάθε παίκτης και στην περίπτωση των δύο που μου είπες, είναι αμφότεροι πολύ αθλητικοί. Πηδούν ψηλά και το ξέρουμε αυτό, οπότε πρέπει να ξέρεις πότε θα τους πασάρεις την μπάλα. Αυτό στο μαθαίνει η προπόνηση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ