2015-02-11 16:14:17
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ... ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ!
Σε πολύ καλό κλίμα τα... είπαν για περίπου δύο ώρες οι υπεύθυνοι Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού εν όψει του μεταξύ τους αγώνα την μεθεπόμενη Κυριακή (22/2) στη Λεωφόρο.

Στην πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, παρουσία της αστυνομίας, οι Βλάχος και Κασκάνης της «πράσινης» ΠΑΕ υποδέχθηκαν τους ερυθρόλευκους, Θεοδωρίδη και Καραπαπά.

Μεγάλο θέμα... συζήτησης ήταν αν θα ηγηθεί της αποστολής των πρωταθλητών Ελλάδας ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπως συνέβη πριν από λίγες ημέρες στην Τούμπα.

Από τον Ολυμπιακό λένε πως ο ισχυρός άνδρας των ερυθρόλευκων το σκέφτεται, ενώ οι «πράσινοι» έδειξαν πως υπάρχει διάθεση να φιλοξενήσουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και υπόσχονται τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Το μόνο αίτημα του Παναθηναϊκού προς την αστυνομία ήταν να μην επαναληφθεί το περσινό σκηνικό της... αστυνομοκρατούμενης Λεωφόρου, ενώ συμφωνήθηκε πως πάνω από τον πάγκο του Ολυμπιακού οι τρεις πρώτες σειρές καθισμάτων θα μείνουν κενές.

Οι «αιώνιοι» ανανέωσαν το ραντεβού τους και θα τα ξαναπούν τις επόμενες ημέρες, περιμένοντας να δουν και τι θα αποφασίσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ