2015-02-11 16:33:28
Φωτογραφία για Νέα προειδοποίηση Ντάισελμπλουμ
Την προειδοποίηση ότι οι όποιες αλλαγές στο ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης θα πρέπει να κινηθούν στα πλαίσια των ήδη υπαρχουσών συμφωνιών με την τρόικα, απηύθυνε ο πρόεδρος του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ λίγες ώρες πριν από το κρίσιμο Eurogroup με επίκεντρο το ελληνικό χρέος.

«Η συμφωνία είναι συμφωνία. Αυτό σημαίνει ότι μόνο εντός του προγράμματος, κάποια μέτρα μπορούν να ανταλλαγούν με άλλα», δήλωσε ο Ντάισελμπλουμ, κατά την ομιλία του στο ολλανδικό κοινοβούλιο όπου η πλειοψηφία των μελών τάχθηκε κατά μιας νέας οικονομικής βοήθειας για την Ελλάδα.

Ο πρόεδρος του Eurogroup, σημείωσε ότι οι όποιες αλλαγές πρέπει να εγκριθούν πρώτα από την τρόικα.

Αύριο, ο Γ. Ντάισελμπλουμ στο πλαίσιο της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, θα ενημερώσει τους 28 Ευρωπαίους ηγέτες, για τα αποτελέσματα του σημερινού Eurogroup.

Σύμφωνα με κοινοτικές πηγές, η συζήτηση για την Ελλάδα, που είναι το τελευταίο θέμα στην ημερήσια διάταξη της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, θα περιοριστεί στην ενημέρωση του επικεφαλής του Eurogroup και σε μια περιορισμένη ανταλλαγή απόψεων, αλλά δεν πρόκειται να διεξαχθούν διαπραγματεύσεις.


Στο ίδιο μήκος κύματος, νωρίτερα σήμερα, Γερμανός αξιωματούχος τον οποίο επικαλέστηκε το πρακτορείο Ρόιτερς επισήμανε ότι θα χρειαστούν περισσότερες από 24 ώρες για να αξιολογηθούν από την τρόικα οι όποιες προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, συνεπώς δεν θα πρέπει να αναμένεται κάποια συγκεκριμένη απόφαση στην Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ.

- See more at: http://www.usay.gr/article/73263/nea_proeidopoiisi_ntaiselmploym_symfwnia_einai_symfwnia.html?category_id=2784#sthash.zhMQ9zoO.dpuf Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ