2015-02-11 22:03:15
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΣΟΡΙ! (ΡΗΟΤΟ)
Λίγα λεπτά πριν τη σέντρα της αναμετρησης του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, ο Τσόρι Ντομίνγκεζ έστειλε ευχές στον πατέρα του για τα γενέθλιά του με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Ο Τσόρι δεν ξέχασε τα γενέθλια του αγαπημένου πατέρα του και με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram τον ευχαρίστησε για όσα του έχει προσφέρει.

«Δεν είναι εύκολο να γράψεις κάτι όταν έχεις τόσα πράγματα για να πεις ‘ευχαριστώ’. Τις περισσότερες φορές δεν χρειάζεται να μιλήσεις καν, αρκεί να κοιτάξει ο ένας τον άλλο. Πάντα έβλεπα τις προσπάθειες και τις θυσίες σου για μας. Θα ήθελα να σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ για όλο το χρόνο που πέρασες δείχνοντάς μου πράγματα για τη ζωή μου, κάνοντας προσπάθειες να μου δείξεις πόση σημασία έχει να είσαι ταπεινός και ευγνώμων, να μη σταματάς να δουλεύεις και πάντα να σκέφτεσαι και να δουλεύεις για να γίνεσαι καλύτερος. Με τις επιτυχίες και κάποια λάθη, με καλά και καλά πράγματα, μειονεκτήματα και αρετές, σήμερα είναι μια σπουδαία και ξεχωριστή μέρα και σου εύχομαι να την απολαύσεις. Όπως πάντα σου λέω, η απόσταση που μας χωρίζει δεν αφορά τα συναισθήματά μας. Χρόνια Πολλά πατέρα», έγραψε ο Τσόρι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ