2015-02-11 21:54:04
Φωτογραφία για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΟΧΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΕΡΕΪΡΑ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ *VIDEOS*
Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με την ΑΕΚ με σκορ 1-1 στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, προβληματίζοντας με την αγωνιστική του απόδοση, με τον Περέιρα να σημειώνει... οκτώ αλλαγές στο βασικό του σχήμα.

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με τον Αραβίδη (14'), ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος (48') ο Μιλιβόγεβιτς (αρχικά το γκολ χρεώθηκε στον Διαμαντάκο). Ο Περέιρα υποτίμησε τον αντίπαλο και το... πλήρωσε.

O Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-2-3-1 και οκτώ αλλαγές (!) στην αρχική εντεκάδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι Πρωταθλήματος στην έδρα του ΠΑΟΚ για το Πρωτάθλημα (8/2, 0-0).

O Περέιρα ήταν εμφανώς... αδιάβαστος με τραγικές επιλογές, έκανε ροτέισον που θα μπορούσε να κάνει με τον Εργοτέλη αφού πρέπει ντε και καλά να ξεκουραστούν κάποιοι.

Το μεγαλύτερο ποσοστό των παικτών της ομάδας του Ολυμπιακού έδειξε να μην ξέρει σε τι ομάδα παίζει και τι ήταν αυτό που περίμενε ο κόσμος.


Τραγικοί Σιόβας και Σαντάνα, υπέφεραν από τους βραχύσωμους και γρήγορους επιθετικούς της ΑΕΚ. Δικαιολογημένα ο κόσμος αποδοκίμασε γιατί πέρα από το πρωτάθλημα και την έξοδο στο Champions League, υπάρχουν κι άλλα πράγματα τα οποία θέλει να βλέπει, γι'αυτό και σχεδόν γέμισε το "Καραϊσκάκη".

Αυτό που καταφέρατε ΟΛΟΙ ΣΑΣ είναι να κάνετε τη ρεβάνς σε τρεις εβδομάδες στο ΟΑΚΑ ντέρμπι. Έχετε ακόμα μία ευκαιρία για απαντήσεις. Θα περιμένουμε μέχρι τότε Στα καθαρά αγωνιστικά...

Το εκτεταμένο ροτέισον του Περέιρα ξάφνιασε και …μπέρδεψε πολύ. Ακόμα περισσότερο όμως ξάφνιασε η ΑΕΚ. Η ομάδα του Δέλλα ήταν αυτή που πίεζε ψηλά και... στρίμωξε το αμυντικό δίδυμο του Ολυμπιακού που όχι μόνο δεν έβγαζε σιγουριά, αλλά ήταν επιρρεπές στο εύκολο λάθος.

Η προειδοποίηση ήρθε πολύ νωρίς... ο Σιόβας «έχασε» τον Μπαρμπόσα, με τον Μέγιερι και το δεξί δοκάρι να σώζουν τον Ολυμπιακό. Μόλις λίγα λεπτά πιο μετά χτύπησε και δεύτερο... καμπανάκι, στο παρακινδυνευμένο γύρισμα του Σαντάνα που έβαλε σε μπελάδες τους ερυθρόλευκους. Ούτε αυτό όμως… ακούστηκε και το κακό δεν άργησε να τριτώσει. Ο Αραβίδης υποδέχθηκε ανενόχλητος τη μπάλα στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ τιμώρησε τη νέα ερυθρόλευκη αδράνεια, δίνοντας προβάδισμα στην ΑΕΚ.

Ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον Περέιρα να... σημειώνει το μπλοκάκι του προβληματισμένος και κάποιες από τις γραμμές του, θα έπρεπε να περιλαμβάνουν το «ρεκτιφιέ» που αποσυντόνισε την ομάδα και η κακή σύνδεση των γραμμών που είχε ως συνέπεια να μην μπορεί ο Ολυμπιακός να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη προσπάθεια. Για να έρθει η πρώτη, ο ηλεκτρονικός πίνακας έδειχνε... 38’ παιχνιδιού.

Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, ο Πορτογάλος τεχνικός φρόντισε να... διορθώσει ορισμένα από τα (δικά του) λάθη. Πριν όμως πάρει την προσδοκώμενη ενίσχυση από τις αλλαγές του (Μήτρογλου και Αφελάι), η λύση ήρθε από αλλού. Από φάουλ που κέρδισε ο Σαλίνο και το οποίο εκτελέστηκε από τον Φορτούνη, ήρθε η ισοφάριση. Το... μοιράστηκαν Διαμαντάκος και Μιλιβόγεβιτς, αλλά χρεώθηκε στον Σέρβο τελικά.

Η ΑΕΚ άρχισε να μένει από τρεξίματα, να οπισθοχωρεί, αλλά την ίδια στιγμή παρέμενε πιστή στο πλάνο της και τελικά άντεξε στην πίεση του Ολυμπιακού, που όλο και εξασθενούσε... Με το τελικό 1-1 μένουν όλα ανοιχτά για την πρόκριση στα ημιτελικά, με την ρεβάνς σε τρεις εβδομάδες στο ΟΑΚΑ.

Ολυμπιακός (Βίτορ Περέιρα): Μέγιερι, Σαλίνο, Σαντάνα, Σιόβας, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ, Ντουρμάζ, Φορτούνης, Διαμαντάκος.

Στον πάγκο: Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Αφελάι, Μήτρογλου, Τσόρι, Βούρος, Σάλιακας.

ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Ανέστης, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Τζανετόπουλος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Ανάκογλου, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Πλατέλλας, Αραβίδης.

Στον πάγκο: Βούρας, Γεωργέας, Γροντής, Ρόβας, Σαρρής, Κρισάντους, Ζόριτς.

Δείτε το 0-1:

Δείτε το 1-1 του Διαμαντάκου:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ