2015-02-12 00:59:23
Φωτογραφία για ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ... ΝΙΖΝΙ!
Με εγκωμιαστικά σχόλια για τον Ολυμπιακό αναφέρεται η επίσημη ιστοσελίδα της Νίζνι, εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με τους ερυθρόλευκους.

Συγκεκριμένα, στο επίσημο σάιτ της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού στη φάση του Top-16 της Ευρωλίγκας εκθειάζονται οι ερυθρόλευκοι για τα όσα έχουν καταφέρει στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τις επικές και διαδοχικές κατακτήσεις της Ευρωλίγκας το 2012 αι 2013.

Συγκεκριμένα στο πρώτο θέμα που φιλοξενούσε η επίσημη ιστοσελίδα του ρωσικού συλλόγου τονίζονταν τα εξής:

«Την Πέμπτη η Νίζνι παίζει με ένα από τα κορυφαία κλαμπ στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια. Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε ματς, ακόμα και όταν βρίσκεται αντιμέτωπος με 20 πόντους διαφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο. Την χρονιά που διανύουμε, ομόφωνα όλοι αποκαλούν τους Ελληνες ως ένα από τα φαβορί για να κατακτήσουν την Ευρωλίγκα».


Οι Ρώσοι παρακάτω ανέλυαν το θαύμα της Πόλης, έχοντας ως βίντεο μετά το κείμενο το οποίο είχε ανεβεί από Έλληνα χρήστη, ενώ στην συνέχεια έγραφαν με τα ίδια κολακευτικά λόγια για την φετινή χρονιά και το Θρύλο της Ελλάδας.

«Φέτος ο Ολυμπιακός δεν γίνεται με τίποτα να υποτιμηθεί, καθότι είναι μία σταθερή και δυνατή ομάδα. Οι ερυθρόλευκοι διαθέτουν την καλύτερη άμυνα στην Ευρώπη. Όπως το συνηθίζουν όλες οι μεγάλες ομάδες γίνεται όλο και καλύτερη από παιχνίδι σε παιχνίδι. Και οδεύοντας προς τα πλέι οφ γίνονται μία υπερδύναμη. Πριν μία εβδομάδα, ο Ολυμπιακός προκάλεσε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας την πρώτη της ήττα στην Ευρωλίγκα» ήταν το ακριβές κείμενο στην ιστοσελίδα της Νίζνι για τον σημερινό της αντίπαλο στο Νόβγκοροντ.

Συγκεκριμένα οι Ρώσοι έγραφαν πως «δεν είναι μόνο τα στατιστικά του Σπανούλη. Απλά γιατί ο Βασίλης μπορεί να γυρίσει την μοίρα ενός παιχνιδιού 180 μοίρες μόνο με τις προσωπικές του ενέργειες. Μην ξεχνάμε πως έφερε δύο φορές πρωταθλητή Ευρώπης τον Ολυμπιακό εκεί που κανείς δεν το περίμενε».

Για να συνεχίσουν αναφορικά με τους υπόλοιπους ερυθρόλευκους «με το πέρασμα του χρόνου έχει ανακαλύψει φτηνούς ψηλούς (Ντάνστον και Χάντερ), ενώ διαθέτει δύναμη και στις άλλες θέσεις από τους Αμερικανούς. Όπως οι Λαφαγιέτ, Ντάρντεν και ο.. ελεύθερος σκοπευτής Λοτζέσκι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ