2015-02-12 06:50:05
Φωτογραφία για Δόθηκαν 200.000 λίρες στο γραφείο της Αμάλ Αλαμουντίν για τα Γλυπτά του Παρθενώνα;
Αμοιβή 200.000 λιρών φαίνεται πως έλαβε η βρετανική νομική εταιρεία με την οποία... συνεργάζεται η Αμάλ Αλαμουντίν για την υπόθεση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Καθημερινή:

«Κρίνοντας από τα όσα έχει πει ώς τώρα με την ιδιότητα του υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού ο Αρ. Μπαλτάς, φαίνεται ότι η νέα κυβέρνηση δεν σκοπεύει να συνεχίσει τη συνεργασία με την Αμάλ Αλαμουντίν, παρότι η δικηγορική εταιρεία της έχει ήδη λάβει 200.000 βρετανικές λίρες για τη γνωμάτευση που ετοιμάζει σχετικά με την επιστροφή των Μαρμάρων.

Φυσικά, τα Ελγίνεια είναι δύσκολο, αν όχι αδύνατο, να επιστρέψουν στην Ελλάδα, είτε με Αμάλ είτε χωρίς. Ομως η εμπλοκή στο ζήτημα της συζύγου του Τζορτζ Κλούνεϊ έδωσε στο θέμα διεθνή προβολή που είχαμε να δούμε όμοιά της από την εποχή της ακατονόμαστης. Τι τα θέλετε όμως; Αντε να εξηγήσεις στον θεωρητικό των Δεκεμβριανών του 2008 ότι η φάτσα της Αμάλ πουλάει περισσότερο από της Νάντιας Βαλαβάνη...»

Ταυτόχρονα, πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν πως το ποσό της αμοιβής ανέλαβε εξ ολοκλήρου επιφανής οικογένεια της χώρας η οποία επιθυμεί να παραμείνει ανώνυμη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ