2015-02-12 17:16:21
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης και ο προπονητής της K-17 κ. Μαυρογενίδης αναφέρονται στους στόχους της ομάδας.

Παρουσιάζοντας βελτιωμένη εικόνα από παιχνίδι σε παιχνίδι η ομάδα Κ-17 του Ολυμπιακού προετοιμάζεται πλέον για τους αγώνες της στον Γ’ γύρο αλλά και για την τελική φάση (Final-4). Οι «ερυθρόλευκοι» επιδεικνύουν αξιοζήλευτη ισορροπία στα παιχνίδια τους και έχουν πολύ καλές επιδόσεις σε άμυνα και επίθεση. Η ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη, μετά από 18 αγώνες στο Πρωτάθλημα έχει 14 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Ο Ολυμπιακός έχει σημειώσει 44 γκολ και έχει δεχτεί 10. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχει πετύχει 22 γκολ σε κάθε γύρο ενώ αμυντικά από τα 7 γκολ του Α’ γύρου «έπεσε» στα 3 στον Β’ γύρο. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι φυσικά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και φυσικά θέλουν να παραμείνουν εκεί έως το τέλος.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Θεόδωρος Ελευθεριάδης αναφερόμενος στην ομάδα και στους στόχους της σημείωσε:


«Η Κ17 έχει βάθος, δουλεύει πολλά χρόνια μαζί αλλά το καλοκαίρι ενισχύθηκε με αρκετούς διεθνείς ποδοσφαιριστές. Στόχος της είναι και στον Γ’ γύρο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να παραμείνει στην κορυφή. Η ομάδα φυσικά προετοιμάζεται για την τελική φάση. Βασικός στόχος όμως είναι να δουλέψει σε βάθος αφού υπάρχει χρόνος για να έρθουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ένα ακόμη ζητούμενο είναι η συνοχή υψηλού επιπέδου. Ο προπονητής της ομάδας κ. Μαυρογενίδης ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι ο κατάλληλος για να εμφυσήσει στα παιδιά τις απαιτήσεις που έχει ο Ολυμπιακός»

Ο τεχνικός της ομάδας κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης από την πλευρά του επεσήμανε: «Βασική μας επιδίωξη είναι η εξέλιξη των παιδιών. Θέλουμε να βελτιώνονται συνεχώς ατομικά αλλά ως ομάδα. Φυσικά πάντα στόχος των ομάδων του Ολυμπιακού είναι να διακρίνονται σε κάθε διοργάνωση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ