2015-02-13 00:10:08
Φωτογραφία για Ποιον πήρε τηλέφωνο ο Μελισσανίδης μετά τον Ολυμπιακό;
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν βρέθηκε στο γήπεδο «Καραϊσκάκη» για το... μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο ηγέτης της ΑΕΚ ήταν στο εξωτερικό για επαγγελματικές υποθέσεις και δεν μπόρεσε να χαρεί από κοντά την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του μέσα στο φαληρικό γήπεδο.

Παρόλα αυτά φρόντισε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα να επικοινωνήσει με ανθρώπους της ομάδας για να μοιράσει συγχαρητήρια και, φυσικά, να ανακοινώσει, μέσω του Ντούσαν Μπάγεβιτς στα αποδυτήρια, το πριμ των 100.000 ευρώ σε περίπτωση πρόκρισης στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Το αφεντικό της Ένωσης, ωστόσο, είχε επικοινωνία και με έναν ποδοσφαιριστή της ομάδας. Όπως αποκαλύπτει η στήλη του Σκύλου στο Twitter, «SportDog Penalty», όταν τελείωσε το ματς ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου πήρε τηλέφωνο τον Χρήστο Αραβίδη, τον ποδοσφαιριστή που σκόραρε με ωραίο τρόπο στο πρώτο ημίχρονο διαμορφώνοντας το 0-1.

Ο Μελισσανίδης αποθέωσε τον «Αραβίδαρο», όπως τον αποκαλεί, για την απόδοση που είχε κόντρα στους Ερυθρόλευκους και του έδωσε πολλά μπράβο για το γεγονός ότι κατάφερε να πετύχει γκολ μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Apple γίνεται... πράσινη
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Apple γίνεται... πράσινη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ