2015-02-13 10:50:01
Φωτογραφία για Η ατάκα έχει γίνει viral! Ο πρώην άντρας της, της  έκοψε λεφτά από τη διατροφή και εκείνη...
Εκεί στα βόρεια προάστια της Αθήνας συμβαίνουν πολλά ευτράπελα Τόσο πολλά που αν θα μπορούσε κάποιος να γράψει βιβλίο θα γινόταν σίγουρα best Seller.

Πολλές πρώην κυρίες εφοπλιστών και επιχειρηματιών ζούν στον κόσμο τους και δεν καταλαβαίνουν κρίση και άλλες διαβιούν με μεγάλο ζόρι.

Υπάρχουν περιπτώσεις γυναικών που έχουν μείνει με 400 ευρώ το μήνα... με την ακίνητη αλλά δεσμευμένη περιουσία τους να ξεπερνά τα 5 μύρια.

Το περιστατικό που θα διαβάσετε είναι πέρα για πέρα αληθινό. Η πρωταγωνίστριά μας; Πρώην σύζυγο κορυφαίου εφοπλιστή. Ο λόγος που χώρισαν; Το κέρατο. Παρ όλα αυτά και παρά την έντονη καλλιτεχνική φύση της η κιουρία έχει εξασφαλίσει να παίρνει 120.000 ευρώ το μήνα για τα... καθημερινά μηνιαία έξοδά της.

Πρόσφατα λοιπόν σε συνάντηση με άλλες κυρίες η πρωταγωνίστριά μας είπε με νόημα: «Ζορίζομαι τόσο πολύ. Ο άλλος επειδή η ναυτιλία έχει πέσει μου έκοψε τα λεφτά από 120 σε 100 χιλιάδες ευρώ το μήνα. Πώς θα ζήσω; ».

Και μετά μιλάμε για ανθρωπιστική κρίση και ψάχνουμε να βρούμε κοινωνικά τιμολόγια.

Η ατάκα έχει γίνει viral σε όλες τις παρέες των ισχυρών αλλά και των τεκνών που ψάχνουν τρόπο να μπούν στη ζωή της Κιουρίας.

Ε ρε ζόρια που έχει ο κόσμος...
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ