2015-02-13 17:03:14
Φωτογραφία για Λαμία: Ορκωμοσία 2015 Α΄ ΕΣΣΟ στο ΚΕΥΠ - ΦΩΤΟ
Πλημμύρισε από κόσμο για άλλη μια φορά η Φθιωτική πρωτεύουσα, όπου οι νεοσύλλεκτοι της 2015 Α΄ ΕΣΣΟ ορκίστηκαν πίστη στην πατρίδα.

Ο καλός καιρός ήταν σύμμαχος για τους συγγενείς και φίλους των νεοσυλλέκτων, που ήρθαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας στη Λαμία, για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

Μεταξύ των νεοσυλλέκτων της 2015 Α΄ ΕΣΣΟ, που ορκίστηκαν σήμερα ήταν και ο γνωστός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Αργυρός που τράβηξε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ορκωμοσία έγινε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κ. Νικόλαο παρουσία των Στρατιωτικών και Πολιτικών Αρχών του τόπου, ενώ την παρακολούθησε και μεγάλος αριθμός απόστρατων αξιωματικών.

Το ΓΕΣ εκπροσώπησε και αυτή τη φορά ο Διευθυντής Υλικού Πολέμου, ΥποστράτηγοςΔημήτριος Βλαχογιάννης.

Την ημερήσια διαταγή εκφώνησε ο Διοικητής του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Δημήτρης Φακάκης, ο οποίος μιλώντας στο LamiaReport καθησύχασε τους γονείς των νεοσυλλέκτων:


«Ευχαριστώ όλους όσους τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους την τελετή ορκωμοσίας, η οποία είναι η ύψιστη στιγμή κατά την διάρκεια της στρατιωτικής θητείας. Εύχομαι να συνεχίσουν με την ίδια θέρμη την εκπαίδευσή τους και στις μονάδες τους και όλοι οι νεοσύλλεκτοι να γυρίσουν γρήγορα υγιείς στα σπίτια τους. Οι γονείς δεν πρέπει να ανησυχούν. Να γνωρίζουν ότι τα παιδιά τους είναι σε καλά χέρια. Ακούμε τα προβλήματά τους και δίνουμε λύσεις όπου χρειαστεί...», δήλωσε μεταξύ άλλων στο LamiaReport ο Δ/κτης του ΚΕΥΠ Ταξίαρχος Δημήτρης Φακάκης.

Δείτε φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας:

Δείτε περισσότερες φωτό ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: http://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/7502-lamia-orkomosia-2015-a-esso-sto-kefp-foto
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ