2015-02-14 00:29:06
Φωτογραφία για Θανάσης Νταβλούρος: Πυρά κατά Σαμαρά - Έκτακτο Συνέδριο ζητά ο πρώην βουλευτής Αχαΐας
Ενα ακόμη στέλεχος αμφισβητεί ανοιχτά τον πρόεδρο της Νεάς Δημοκρατίας... Ο πρώην βουλευτής Αχαίας Θανάσης Νταβλούρος δεν "μάσησε" τα λόγια του μιλώντας χθες το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του SUPER B, καταλογίζοντας ευθύνες στον Αντώνη Σαμαρά για την ήττα.

"Δεν είναι μόνο 2,5% μονάδες η διαφορά μας απο τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε ο πρόεδρος , είναι τουλάχιστον 8,5% κα θα πρέπει κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους", τόνισε ο πρώην βουλευτής. Παράλληλα σημείωσε πως πρέπει να γίνει άμεσα συνέδριο και αν τεθεί θέμα ηγεσίας να ακολουθηθεί το καταστατικό και οι διαδικασίες που προβλέπονται.

Ο κ. Νταβλούρος άφησε να εννοηθεί πως προκρίνει ανοιχτά την "λύση Καραμανλη" , συμφωνώντας απόλυτα με την δήλωση της πρώην ευρωβουλευτού Μαριέττας Γιαννάκουπως "ο Κώστας Καραμανλής είναι ένα ζωντανο κεφάλαιο για τη ΝΔ".

Αλλωστε ο πρώην βουλευτής μόλις προ ημερών είχε βρεθεί με τον πρώην πρωθυπουργό σε δείπνο , παρουσία πολλών ακόμη στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.


Πάντως όπως εκτιμά ο Θανάσης Νταβλούρος θα υπάρξουν σίγουρα εξελίξεις την προσεχή Πέμπτη, οπότε και θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

Εξάλλου με τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ είχε συνομιλήσει πρόσφατα και ένα άλλο ιστορικό στέλεχος του κόμματος απο την Αχαϊα. Ο Θρασύβουλος Μαυρομμάτης, είχε μακρά συζήτηση με τον Κώστα Καραμανλή και μάλιστα συμφώνησαν να τα πούν δια ζώσης σύντομα.

Να θυμίσουμε πως για την ανάγκη το κόμμα να οδεύσει στο μέλλον με άλλον αρχηγό, μίλησε στο tempo24.gr , πριν λίγες και ο πρώην υφυπουργός και βουλευτής Μιχάλης Μπεκίρης, λέγοντας πως μετά απο εκλογική ήττα ο πρόεδρος έχει υποχρέωση να παραιτηθεί κι αν το επιθυμεί να μπεί στην κρίση του συνεδρίου, που πρέπει να διεξαχθεί σύντομα.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ