2015-02-14 13:14:08
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥΣ...
Φήμες στη Θεσσαλονίκη αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να ..."χτυπήσει" νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του "sportdog.gr", κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στη Θεσσαλονίκη μια φήμη ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει κρούση για ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ. Οι ερυθρόλευκοι λέγεται ότι παρακολουθούν τις εξελίξεις με τον συγκεκριμένο παίκτη και ετοιμάζονται να... "χτυπήσουν" την κατάλληλη στιγμή.

Ο λόγος για τον Φάνη Τζανδάρη, ο οποίος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την ομάδα της Θεσσαλονίκης και έχει ενημερώσει την "ασπρόμαυρη" διοίκηση ότι δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Ο νεαρός μέσος έχει... "γυαλίσει" στους πρωταθλητές από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο "Γ. Καραϊσκάκης", όταν πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Από εκείνο το ματς τον παρακολουθούν στενά και τώρα που ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ φημολογείται, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ότι σκέφτονται πολύ σοβαρά να κινηθούν για την απόκτησή του.


Από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, βέβαια, βγαίνει προς τα έξω ότι θέλει να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό και αυτό μετέφερε στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ διακόπτοντας κάθε συζήτηση για την παραμονή του στον σύλλογο. Δεν θα μπορούσε, πάντως, να πει και κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που το κλίμα στην Τούμπα είναι έκρυθμο και οι οπαδοί περιμένουν στη γωνιά τους παίκτες σε κάθε ευκαιρία.

Πάντως, μόνο τυχαίο δεν θα πρέπει να θεωρείται το γεγονός ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ έδωσε πρόσφατα εντολή στον Άγγελο Αναστασιάδη να μην υπολογίζει από εδώ και στο εξής τον Τζανδάρη και να τον αφήσει εκτός πλάνων μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Προφανώς στον ΠΑΟΚ έχουν υποψίες για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού αλλά πλέον δεν μπορούν να κάνουν κάτι από τη στιγμή που ο παίκτης αρνείται να ανανεώσει. Και το κακό για τον ΠΑΟΚ, αν και εφόσον ο Τζανδάρης μετακομίσει στο Λιμάνι, θα είναι διπλό γιατί και θα χάσει έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή χωρίς να επωφεληθεί οικονομικά και θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια μεγάλη επικοινωνιακή ήττα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ