2015-02-14 18:24:18
Φωτογραφία για ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΛΛΑ... ΙΣΟΠΑΛΗ ΜΕ ΚΑΛΛΟΝΗ Η Κ15 ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Το γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Θοδωρής Τσιριγώτης.

Ισόπαλοι (1-1) με την Καλλονή αναδείχθηκαν οι Παίδες του Ολυμπιακού σ’ αγώνα της 16ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15, ο οποίος "φιλοξενήθηκε" το Σάββατο, στη Μυτιλήνη. Η ομάδα του Τάσου Θέου κυριάρχησε απόλυτα στο παιχνίδι αλλά δεν μπόρεσε να μετατρέψει τις ευκαιρίες που είχε σε γκολ και έτσι απώλεσε δυο βαθμούς.

Η Καλλονή έπαιξε πάρα πολύ σκληρά και υποχρέωσε τον προπονητή του Ολυμπιακού να κάνει δυο αναγκαστικές αλλαγές (Νεοφυτίδης, Κατσούκης). Το γκολ του Ολυμπιακού πέτυχε ο Τσιριγώτης στο 18’. Ο Σουρανής έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά και ο Τσιριγώτης με σουτ από το δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η Καλλονή ισοφάρισε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στις καθυστερήσεις. Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Τάσος Θέος τόνισε: «Το σημερινό παιχνίδι ήταν ένα μάθημα για τους ποδοσφαιριστές μας. Έπρεπε να έχουμε κερδίσει άνετα όμως δεν πετύχαμε άλλα γκολ και έτσι χάσαμε δυο βαθμούς. Ο αντίπαλος μας έπαιξε πάρα πολύ σκληρά. Συνεχίζουμε με κάτω το κεφάλι για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για τον Ολυμπιακό αγωνίστηκαν οι: Νικοπολίδης, Μαργαρίτης, Ιτσκάρας, Παπαδόπουλος, Ράμα, Ζώτος (60’ Δήμος) , Νεοφυτίδης (25’ Γαλούπης) , Κατσούκης (71’ Φιτόπουλος) , Τσιριγώτης, Βοϊλης (70’ Τσερκώνης) , Σουρανής.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ