2015-02-14 23:04:03
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ... «ΚΛΑΨΑ» ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ!
Ούτε... συνεννοημένοι να ήταν τα πράσινα ΜΜΕ με τα ασπρόμαυρα ΜΜΕ! 

Και τα πράσινα ΜΜΕ λοιπόν σχολιάζουν όσα τους... συμφέρουν από τα σφυρίγματα του διαιτητή Παππέτρου στο Φάληρο. Τη θέση μας την ξεκαθαρίσαμε στο θέμα των ασπρόμαυρων ΜΜΕ που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, δε χρειάζεται να τα ξαναπούμε.

Απλά θα τους... απολαύσουμε κι αυτούς :

leoforos.gr : ΜΟΝΟ Η ΦΑΝΕΛΑ ΘΥΜΙΖΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ! (VID)

Ξύπνησε στο δεύτερο μέρος ο Παπαπέτρου και έβαλε τα πράγματα σε μια… τάξη.

Τρίβαμε τα μάτια μας. Δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε! Στην Ελλάδα να γίνονται τέτοια πράγματα; Αν είναι δυνατόν! Ο διαιτητής Παπαπέτρου στο πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακός-Εργοτέλης, τόλμησε να μη δώσει πέναλτι στον ΟΣΦΠ! Και μάλιστα, για να σας σοκάρουμε ακόμη περισσότερο, ήταν πέναλτι! Ε, τι να πεις; Που πάει αυτός ο τόπος; Που οδεύει η κοινωνία μας; Ο άνθρωπος δεν θύμισε σε τίποτα Έλληνα διαιτητή
. Δεν τίμησε την φανέλα ρε παιδί μου. Δεν την ίδρωσε. Ευτυχώς στην ανάπαυλα έκανε την αυτοκριτική του. Κοιτάχτηκε στον καθρέφτη των αποδυτηρίων και είπε «τι κάνεις ρε μεγάλε; Θες να γίνεις και διαιτητής με τέτοιες συμπεριφορές;». Ποιος ξέρει; Ίσως να άργησε να πάει και στο γήπεδο ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και να βρήκε την ευκαιρία να κατέβει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, για να του ευχηθεί καλή επιτυχία. Όπως είχε κάνει με τον Γιάχο στον τελικό κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης. Βλέπετε οι ευχές του Βαγγέλη πιάνουν.

Στο δεύτερο μέρος, λοιπόν, ο Παπαπέτρου μπήκε δυναμικά στο ματς. Ο Χάρα έκανε πάσα με το χέρι στον Ντουρμάζ για να ανοίξει το σκορ. Τέτοιο χέρι ούτε ο Μαραντόνα αδέρφια. Θα ζήλευαν οι πασαδόροι στο βόλεϊ. Λίγο αργότερα κι ενώ είχε… φύγει το άγχος απ’ τον άνθρωπο (είχε γίνει 2-0 το ματς) έδωσε πέναλτι επειδή ο αμυντικός του Εργοτέλη τόλμησε να ακουμπήσει τον Κασάμι την ώρα που έτρεχαν προς την πορεία της μπάλας. Ε, είναι δυνατόν. Ευκαιρία έψαχνε. Πέναλτι λοιπόν, αλλά ο Όσκαρ ανατροπής το έχασε. Δεν φταίει και γι’ αυτό ο Παπαπέτρου ρε παιδιά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ