2015-02-15 00:46:04
Φωτογραφία για ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΣΟΒΑΡΑ... ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΤΥΧΟΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ... ΣΥΣΤΗΜΑ!
Αποκαλυπτικός ήταν ο Ρόμπερτ Μακ σε μια μαραθώνια συνέντευξη που είχε με τους χρήστες του Twitter του ΠΑΟΚ. Ο Σλοβάκος επιθετικός δεν δίστασε να εκφράσει την άποψη του για τον Άγγελο Αναστασιάδη, τον Γιώργο Τζαβέλλα, τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Ολυμπιακό, δείχοντας ότι έχει... εμπεδώσει την "καραμέλα" του... συστήματος!

Για μία ώρα και 45 λεπτά ο Μακ δέχθηκε «βροχή» από ερωτήσεις που αφορούσαν τόσο τον ΠΑΟΚ και την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, όσο και τον ίδιο.

Αναλυτικά:

Σε ποσά χρόνια πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να κατακτήσει το πρωτάθλημα;

«Αν αλλάξει το σύστημα, σύντομα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και καλούς παίκτες. Αν δεν υπάρξουν αλλαγές θα βλέπουμε την ίδια κατάσταση».

Τι συνέβη μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και από το +5 πήγαμε στο -8;

«Αυτό που συνέβη είναι ότι μετά από το συγκεκριμένο ματς πάψαμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Η απόδοσή μας έπεσε αισθητά. Οφείλουμε να επιστρέψουμε στις καλές εμφανίσεις και να παλέψουμε για το καλύτερο ως το τέλος της σεζόν. Αυτό έχει σημασία».


Ποιος είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης και τι γνώμη έχει για τον Άγγελο Αναστασιάδη;

«Δεν θέλω να επιλέξω κάποιον, όλοι είναι φίλοι μου μέσα στην ομάδα. Σχετικά με τον κ. Αναστασιάδη, όπως κάθε προπονητής έχει και θετικά και αρνητικά στοιχεία. Πρέπει να παραδεχτούμε, όμως, πως είναι ξεχωριστός».

Ποια η γνώμη σου για το ελληνικό πρωτάθλημα και τον Ολυμπιακό;

«Το ελληνικό είναι αρκετά καλό πρωτάθλημα, αλλά επειδή δεν έχει μεγάλη προβολή στο εξωτερικό ορισμένοι βρίσκουν την ευκαιρία Nα κάνουν διάφορα... περίεργα. Οι περισσότεροι γνωρίζουν ποιος κάνει κουμάντο. Σίγουρα χρειάζονται αλλαγές για να βελτιωθεί το επίπεδο του πρωταθλήματος και να γίνει πολύ καλύτερο. Η δυνατότητα υπάρχει».

Η άποψη σου για τους οπαδούς της ομάδας;

«Και στη Γερμανία ο κόσμος ήταν κοντά στην ομάδα και τη βοηθούσε σημαντικά, αλλά οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι μοναδικοί . Μπορούν να πεθάνουν για την ομάδα κι αυτό μου αρέσει πολύ. Έρχονται παντού μαζί μας και μας στηρίζουν. Στα δύσκολα μπορεί να είναι θυμωμένοι γιατί θεωρούν πως δεν προσπαθούμε στο 100% κι αυτό είναι φυσιολογικό. Ο ΠΑΟΚ είναι η ζωή τους».

Τι πιστεύεις ότι δεν πήγε καλά φέτος στην ομάδα και έμεινε έξω νωρίς από όλους του στόχους;

«Επικεντρώσαμε την προσοχή μας στο πρωτάθλημα και για μένα δεν πήραμε στα σοβαρά το Κύπελλο. Στην Ευρώπη ήμασταν άτυχοι. Στο ματς με τη Γκινγκάμπ θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει την πρόκριση. Ίσως κάναμε λάθος, αλλά πρέπει να παλέψουμε για τη συνέχεια. Για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος».

Ο Τζαβέλλας ο «Σαλπι» και η Εθνική

Ο Ρόμπερτ Μακ μίλησε για τον για τους Σαλπιγγίδη και Τζαβέλλα, αλλά και για το αν βάζει την Εθνική πιο πάνω από τον ΠΑΟΚ.

«O Σαλπιγγίδης είναι πολύ καλός χαρακτήρας, υπόδειγμα επαγγελματία και μεγάλος ποδοσφαιριστής που έχει πετύχει πολλά σημαντικά πράγματα. Το θέμα με τον Τζαβέλλα είναι εσωτερικό θέμα και ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα απ' τον καθένα τι συμβαίνει στην ομάδα. Όλοι κάνουν λάθη. Ανήκει στο παρελθόν. Είμαι χαρούμενος που είμαι καλά και να είστε σίγουροι πως παίζω στο 100% για τον ΠΑΟΚ».

Ο Βαρουφάκης το σεξ και ο αρκούδος

Ο Σλοβάκος επιθετικός δέχθηκε και πιο προσωπικές ερωτήσεις για την πολιτική το σεξ, αλλά και τις προτιμήσεις του για το φαγητό.

Μακ, πόσες φορές την εβδομάδα κάνεις σεξ;

«Τώρα με το μωρό στο σπίτι μπορείς να ρωτήσεις πόσες φορές το μήνα!! Χαχαχα».

Ποιο είναι το αγαπημένο σου μέρος στην Θεσσαλονίκη;

«To Σάνι το καλοκαίρι και το Πανόραμα που μένω. Έχει πολλά ωραία μέρη που συχνάζω.

Έχει η γυναίκα σου μικρότερη αδερφή;

«Ναι και είναι πολύ όμορφη».

Υπήρχε φορά που γύρισες αργά σπίτι μετά από παιχνίδι ΠΑΟΚ, έκανες θόρυβο, ξύπνησε ο γιος σου και ξενύχτησες μέχρι να ξανακοιμηθεί;

«Εννοείται! Ποιος πατέρας δεν έχει ξενυχτήσει με το παιδί του; Ασε που μετά το ματς δεν μπορείς να κοιμηθείς κιόλας»

Έχεις πάρει ποτέ δώρο σε γυναίκα του Αγ. Βαλεντίνου; Αρκούδο ή Λουλούδια;

«Αρκούδο να κρατάει λουλούδια!! Χαχαχα».

Τι άποψη έχεις για τον Βαρουφάκη;

«Ωραίος τύπος φαίνεται...»

Σουβλάκι ή γύρος; Και τα δύο καλά είναι, τι λες;

«Δεν μπορώ να διαλέξω! Και τα δύο»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ