2015-02-15 14:50:08
Φωτογραφία για Λιγοστεύουν οι ελπίδες για την κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον
Σκληρή μάχη για τη ζωή της δίνει η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον, Μπόμπι Κριστίνα, ωστόσο οι πιθανότητες φαίνεται πώς... είναι εναντίον της, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς, τα όργανα της έχουν αρχίσει να καταρρέουν.

Η 21χρονη Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, βρέθηκε αναίσθητη στη μπανιέρα της και χωρίς επαρκές οξυγόνο για άγνωστο χρονικό διάστημα. Η οικογένειά της την είχε σε μηχανική υποστήριξη, ελπίζοντας ότι θα καταφέρει να ανακάμψει, όμως η νέα τροπή των γεγονότων είναι μάλλον δυσάρεστη.

Οπως αναφέρει το ΤΜΖ, αρκετά από τα όργανα της Μπόμπι Κριστίνα έχουν αρχίσει να καταρρέουν και πολύ σύντομα, ούτε η μηχανική υποστήριξη δεν θα είναι σε θέση να την κρατήσει στη ζωή.

Η δραστηριότητα του εγκεφάλου της έχει παραμείνει στο ελάχιστο και οι γιατροί είπαν στην οικογένεια ότι μια πλήρη ανάκαμψη θα είναι θαύμα, αλλά ο 46χρονος πατέρας της, Μπόμπι Μπράουν, αρνήθηκε να τραβήξει την πρίζα για τη μεγαλύτερη κόρη του.

Η οικογένεια της βρίσκεται μπροστά σε ένα καταστροφικό δίλημμα: Είτε να αφαιρέσουν την μηχανική υποστήριξη, είτε να περιμένουν έως ότου όλα τα όργανά της καταρρεύσουν από μόνα τους.

Η γιαγιά και ο πατέρας της δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό της. Η Σίσυ Χιούστον της έστειλε μία ντουζίνα 22 τριαντάφυλλα εν αναμονή των 22ων γενεθλίων της, ενώ ο Μπόμπι Μπράουν της λέει κάθε μέρα πόσο την αγαπάει και ιστορίες για το πώς ήταν μωρό, με την ελπίδα ότι θα τον ακούσει και θα ξυπνήσει. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ