2015-02-15 15:22:16
Φωτογραφία για Η Έφη Θώδη έρχεται στην αποκριάτικη Πάτρα
Έχει ξαναέρθει στην Πάτρα και όλοι θυμόμαστε την μεγάλη ανοιχτή συναυλία που είχε δώσει με μεγάλη επιτυχία στην πλατεία Γεωργίου πριν μερικά χρόνια μετά από πρόσκληση τότε εφημερίδας της πόλης.

Ο λόγος φυσικά για την γνωστή ερμηνεύτρια λαικοδημοτικών ασμάτων και όχι μόνο, Έφη Θώδη καθώς το ρεπερτόριο της περιελάμβανε μέχρι και ξένες επιτυχίες όπως το «Ι love you baby» ή κομμάτια της Ραφαέλα Καρά. Μέχρι και κομμάτι που έλεγε πως θέλει να πάει στην Γιουροβίζιον έχει πει.

Η συμπαθής και ιδιαίτερα δημοφιλής Έφη Θώδη που κατάγεται από την Καρδίτσα και είναι χρόνια στο χώρο, έφτασε κάποια στιγμή της καριέρας της, να αποθεωθεί και να είναι το πρόσωπο που ασχολούνταν όλοι μαζί της ενώ μετά από μία δύσκολη σε προσωπικό επίπεδο περίοδο, επέστρεψε δριμύτερη και πιο ισορροπημένη.

Η Έφη Θώδη λοιπόν καταφθάνει στην καρναβαλική Πάτρα για μία και μοναδική live εμφάνιση την τελευταία Πέμπτη της Αποκριάς 19 Φεβρουαρίου 2015 μετά τις 11 το βράδυ στο Disco Room που αναμένεται την συγκεκριμένη βραδιά να είναι υπερπλήρες από κόσμο. Μάλιστα η βραδιά στο πλαίσιο της οποίας θα εμφανιστεί ως γκεστ και θα τραγουδήσει η Έφη Θώδη θα λέγεται «party animal»!

Όσο για την Τετάρτη 18/2/2015 στο ίδιο μαγαζί έχει προγραμματιστεί το καθιερωμένο πριβέ πάρτι με τίτλο «Κούλα μ’ ακούς»!
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ