2015-02-15 22:37:23
Φωτογραφία για «ΤΡΕΛΑ» ΓΙΑ... ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ!
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δημιουργήσει πολύ καλό όνομα στο εξωτερικό, λόγω της κατάκτησης της Ευρωλίγκας με τον Ολυμπιακό το 2013 και του εντυπωσιακού μπάσκετ που έπαιξαν οι ερυθρόλευκοι στο φάιναλ φορ του Λονδίνου! Εξαιρετική βάση των δεδομένων ήταν και η περσινή πορεία, όταν οι ερυθρόλευκοι “έπεσαν μαχόμενοι” στο τελευταίο ματς της Best Of 5 σειράς με τη Ρεάλ.

Το όνομά του έχει ακουστεί για τη Ρεάλ, όταν… έτριζε η καρέκλα του Πάμπλο Λάσο και ήταν βασικός υποψήφιος για να διαδεχτεί τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς στον πάγκο της Βαλένθια, όπως είχαμε αναφέρει τότε. Τελικά η διοίκηση αποφάσισε να πάει ως το τέλος της σεζόν με τον άμεσο συνεργάτη που είχε ο Κροάτης στις “νυχτερίδες”.

Το τι συμβαίνει σήμερα, παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "eurohoops.net", το οποίο και αναφέρει...

Οι οπαδοί της Μπεσίκτας έχουν απογοητευτεί από την πορεία της ομάδας, η διοίκηση αναζητεί νέο τεχνικό και από την στιγμή που κυκλοφόρησε το όνομα του Έλληνα προπονητή, στις τάξεις του κόσμου του κλαμπ υπάρχει παροξυσμός!


Οι φαν της Μπεσίκτας έχουν δημιουργήσει στο Twitter το Hastag #Bartzokastobesiktas, εκεί μπορεί κανείς να δει πόσο θέλουν τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού στην ομάδα τους και είναι εντυπωσιακός ο... πόθος τους για τον μοναδικό Έλληνα τεχνικό που έχει κατακτήσει την Ευρωλίγκα!

Ο Αχμέτ Καντεμίρ απολύθηκε το Σάββατο μετά τον αποκλεισμό στο Eurocup και είχε χάσει 6 συνεχόμενα παιχνίδια στην TBL. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σύμφωνα με το ρεπορτάζ που έρχεται από την Πόλη, έχει πέσει ως όνομα στο τραπέζι, αλλά το θέμα είναι πως αυτή την στιγμή δεν έχει μεγάλο μπάτζετ να διαθέσει η Μπεσίκτας, ούτε για προπονητή, ούτε για προσθήκες. Γίνονται, όμως, συζητήσεις με ένα μεγάλο χορηγό κι αν επιτευχθεί συμφωνία, όλα μπορούν να αλλάξουν.

Το ακόμα πιο φοβερό που καταδεικνύει την σπανιότητα του γεγονότος, είναι ότι η Μπεσίκτας, ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Τουρκία με πάρα πολύ κόσμο, ποτέ στην ιστορία της ως τώρα δεν είχε μη Τούρκο προπονητή στον πάγκο της!

Το σίγουρο είναι πως, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο κόσμος έχει “τρελαθεί” με την προοπτική Μπαρτζώκα και τον θέλει εδώ και τώρα!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ