2015-02-15 22:18:46
Φωτογραφία για Πατρινό Καρναβάλι: Τον Κρυμμένο Θησαυρό βρήκαν σε συνεργασία τα πληρώματα 159 και 66
Με πανηγυρικό τρόπο έπεσε το απόγευμα της Κυριακής η αυλαία του 50ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που πρόσφερε δυνατές εκπλήξεις και συγκινήσεις στα πληρώματα και έδωσε ιδιαίτερο καρναβαλικό χρώμα στην Πάτρα.

Τον Κρυμμένο Θησαυρό, που ήταν ένας Χρυσός Πιερότος, βρήκε η συνεργασία των πληρωμάτων 159 και 66. Το πλήρωμα 159 με θέμα «Ρασταφάρι» και εκπρόσωπους τους Γιώργο Αλανιάδη και Κωνσταντίνο Κουρμπανά και το πλήρωμα με θέμα «Πάρε την γκλίτσα κι έλα στο χορό» με εκπρόσωπους τους Κωνσταντίνο Κολοκυθά και Παναγιώτη Σοϊλεμεζίδη έφτασαν στο γραφείο του Δημάρχου Πατρέων, όπου βρισκόταν ο Κρυμμένος Θησαυρός μετά από ξέφρενο ψάξιμο που είχε διάρκεια 1,5 ώρα, αφού το παιχνίδι άρχισε στις 5μμ και ολοκληρώθηκε στις 6.30μμ.

H εκκίνηση του παιχνιδιού έγινε στις 5μμ από την ΕΡΑ Πάτρας, όπου οι κυνηγοί έπρεπε να κατευθυνθούν σε 5 δημοτικά κτίρια (Βρεφοκομείο, ΚΕΠ στο Λιμάνι, Καρναβαλικό Εργαστήρι, Δημοτική Μουσική και Καρναβαλικό Γραφείο)
. Εκεί έπαιρναν φωτογραφίες και έναν πίνακα και έπρεπε να κάνουν το σωστό παζλ. Μόλις το παρέδιδαν στην οργανωτική επιτροπή του 50ου Κρυμμένου Θησαυρού, τους διδόταν ο γρίφος: «Βρίσκεται στην κατοικία του σταφιδέμπορου Μακρυγιάννη, που το ΄29 στολίστηκε…κι έχει σχέση με έναν…Λάκωνα…», ο οποίος παρέπεμπε στο Δημαρχείο και στο γραφείο του Δημάρχου, όπου γίνονταν και τα …τελικά αποκαλυπτήρια του 50ου Κρυμμένου Θησαυρού.

Εξάλλου στο Καρναβαλικό Γραφείο τα πληρώματα παρέδιδαν τη σακούλα τους, ποτισμένη με τον πολυήμερο καρναβαλικό …ιδρώτα τους.

Η βραδιά έκλεισε με το πάρτυ του 50ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που πραγματοποιήθηκε με πολύ κέφι στο Coco΄s.

Το 50ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού πέρασε στην ιστορία αποπνέοντας τη γοητεία του Πατρινού Καρναβαλιού και την έντονη διάθεση για αναζήτηση και περιπέτεια. Σε όλη του την εξέλιξη το παιχνίδι επιφύλαξε συναρπαστικές εμπειρίες και ποικίλα συναισθήματα τους συμμετέχοντες αλλά και στους υπόλοιπους Πατρινούς που συχνά ένιωσαν τον παλμό του.

Η τελική πράξη του θα γραφεί με την ανακοίνωση της τελικής βαθμολογίας και τις απαντήσεις των θεμάτων του Δημάρχου, του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων «Καρναβάλι Πάτρας» και της Ομάδας του Κρυμμένου Θησαυρού, που μεταδόθηκαν ραδιοφωνικά από την ΕΡΑ Πάτρας, αλλά και την απονομή των βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού την Καθαρά Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα «Αίγλη» της Veso Mare.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ