2015-02-16 00:18:19
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΓΙΑ... ΚΑΤΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΖΑΝΔΑΡΗ!
Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ρωτήθηκε γιατί δεν παίζουν οι Τζανδάρης – Κατσικάς και αν αυτό αποτελεί απόφαση... της διοίκησης και αποκάλυψε, πως ο δεύτερος έχει ήδη υπογράψει σε άλλη ομάδα!

Μάλιστα, τόνισε πως από την στιγμή που δεν είναι πρόθυμοι να... βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά, αυτός μόνος του επέλεξε να τους αφήσει εκτός ομάδας, κυρίως τον Κατσικά, αφού για τον Τζανδάρη είπε ότι για την ώρα είναι... τραυματίας.

«Δεν είναι θέμα εντολής της διοίκησης. Ο Κατσικάς αποφάσισε να φύγει από την ομάδα και ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να είναι στην ομάδα, εγώ δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω. Ο Τζανδάρης δεν έχει υπογράψει πουθενά, αλλά είναι και τραυματίας. Αν κι αυτός κάνει το ίδιο, θα προτιμήσω να βάλω άλλον στη θέση του. Αυτά τα παιδιά εάν έχουν αποφασίσει να πάνε αλλού δεν θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά και εγώ θα χρησιμοποιήσω παιδιά που θα είναι εδώ. Το πρόβλημα δεν είναι αυτοί οι δύο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει πριν από μερικές μέρες κάποια δημοσιεύματα είχαν αναφερθεί σε... «φλερτ» του Κατσικά και του Τσανδάρη με τον Ολυμπιακό, πράγμα το οποίο γνωρίζει και ο Σαββίδης!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ