2015-02-16 00:34:06
Φωτογραφία για Περισσότεροι από 1.000 καρναβαλιστές στις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις του Σταυρού
Περισσότεροι από χίλιοι καρναβαλιστές θα πάρουν μέρος την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 στο Καρναβάλι του Σταυρού Η μεγάλη παρέλαση θα αρχίσει στις 15.00 μετά το μεσημέρι στους κεντρικούς δρόμους του Σταυρού, όπου εκατοντάδες καρναβαλιστές σε οργανωμένες ομάδες ή μεμονωμένα θα παρελάσουν πεζοί ή συνοδεύοντας καρναβαλικά άρματα, παρουσία χιλιάδων επισκεπτών.

Το γλέντι θα αρχίσει από τις 11.30 το πρωί, όταν στο λιμάνι του Σταυρού, θα γίνει η υποδοχή με... ποτό και μεζέδες, των Κουδουνοφόρων του Προφήτη και των καρναβαλιστών που προέρχονται από περιοχές εκτός του Σταυρού.

Μετά την καρναβαλική παρέλαση, ακολουθεί στις 17.00 το απόγευμα ακολουθεί ξεφάντωμα - συναυλία με τους REC, στον χώρο του Ηρώου Σταυρού, μπροστά από το νέο Δημαρχείο Βόλβης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αποκριάτικες εκδηλώσεις πρόκειται να γίνουν σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Βόλβης.

Την «Καθαρά Δευτέρα» 23 Φεβρουαρίου 2015, όπως και σε όλα τα χωριά του δήμου Βόλβης, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν χαρταετό και να απολαύσουν την παραδοσιακή φασολάδα και τα υπόλοιπα σαρακοστιανά εδέσματα, σε ποικιλόμορφες τοπικές εκδηλώσεις. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τομή στην υγεία με 12 αλλαγές
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τομή στην υγεία με 12 αλλαγές
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ