2015-02-16 01:27:22
Φωτογραφία για «ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΤΣΕ Η ΜΠΙΛΙΑ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ...»
Ο Γιάννης Καλμαζίδης οδήγησε τον ΠΑΟΚ σε μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο κλειστό του Ρέντη και μετά το τέλος του ματς, στάθηκε στην ποιότητα που διαθέτει η ομάδα του.

Οσον αφορά τη διακοπή, είπε ότι από αυτήν δεν ευνοείται εκείνος που έχει τον καλύτερο ρυθμό στο ματς, δηλαδή ο ΠΑΟΚ στην προκειμένη περίπτωση.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που πραγματικά έδωσαν το 100% και δείξανε ότι έχουμε πολύ μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Βέβαια πρέπει να υπάρχει συνέχεια για να σημαίνει κάτι αυτή η νίκη. Όπως είχαμε προβλέψει έγινε ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε πάρα πολύ δυνατά και αποφασιστικά και καταφέραμε να πάρουμε τα δύο πρώτα σετ, όπου στο τέλος του δευτέρου σετ έγιναν κάποια επεισόδια με αποτέλεσμα το παιχνίδι να σταματήσει για 45 λεπτά.

Αυτή η διακοπή ευνοεί την ομάδα που προηγείται και έχει καλό ρυθμό. Επίσης έγιναν κάποιες αλλαγές στην αντίπαλη ομάδα που μας ταλαιπώρησαν αρκετά και πήγε το ματς στο πέμπτο σετ. Το τάι μπρέικ μεταξύ δύο ισοδύναμων ομάδων πήγε στον πόντο και έκατσε η μπίλια στο μαύρο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ