2015-02-16 10:32:06
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΑ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕΤΑ... ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ
Η διακοπή του Top 16 της Ευρωλίγκας δεν... προβλέπει ξεκούραση για τον Ολυμπιακό, καθώς έχει μπροστά του την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Οι ερυθρόλευκοι θα υποδεχθούν την «Ένωση» την Πέμπτη (19/02, 17.30), στο ΣΕΦ, στο παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Μπορεί στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ οι ερυθρόλευκοι να είχαν φθάσει σε άνετη νίκη, η αντίπαλός τους όμως πλέον έχει ενισχυθεί αισθητά και ψάχνει μια... μεγάλη νίκη, που θα πιστοποιήσει τη συνεχή αγωνιστική άνοδό της.

Στον Ολυμπιακό σέβονται όλους τους αντιπάλους τους, το ίδιο θα κάνουν φυσικά και με την ΑΕΚ. Στόχος τους είναι να διατηρήσουν αλώβητη την έδρα τους, προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας, πιάνοντας παράλληλα και καλή απόδοση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον τραυματία Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανεβάζει καθημερινά όλο και περισσότερο «στροφές», δεν προλαβαίνει όμως να είναι έτοιμος.


Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον Ολυμπιακό, δεδομένου πως δεν έχει πρωτάθλημα το επόμενο Σαββατοκύριακο (21-22/02) εξαιτίας της διεξαγωγής του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό στο κλειστό της Πυλαίας, είναι για την Ευρωλίγκα.

Οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν ξανά την άλλη Παρασκευή (27/02, 21.5) κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα στο ΣΕΦ και δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει σε αυτό το παιχνίδι την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση ο Παπαπέτρου, εφόσον όλα κυλήσουν κατ’ ευχήν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ