2015-02-17 10:34:17
Φωτογραφία για ΔΙΠΛΑ ΣΤO «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ!
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Εθνική Ελλάδας δίνουν τα δικά τους συλλεκτικά αντικείμενα με τα έσοδα να πηγαίνουν όλα στο Χαμόγελο του Παιδιού.

Είναι από τις φορές που ο καλός σκοπός ενώνει. Είτε έχει να κάνει με το ποδόσφαιρο είτε έχει να κάνει με το μπάσκετ. Ετσι όλοι οι σύλλογοι στήριξαν την προσπάθεια του Χαμόγελου του Παιδιού για την καμπάνια “Μια υπογραφή, πολλά χαμόγελα”.

Πιο συγκεκριμένα η ΠΑΕ Ολυμπιακός, η ΠΑΕ και ΚΑΕ Παναθηναϊκός, η ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ, η ΠΑΕ και ΚΑΕ ΑΕΚ, η Εθνική Ελλάδας ποδοσφαίρου και μπάσκετ χορήγησαν τις μπάλες οι οποίες έχουν υπογραφές των αθλητών και θα διατεθούν προς πώληση αποκλειστικά μέσα από το eshop της εταιρίας αθλητικού εξοπλισμού, Team Pro, www.teamprostore.gr.

Η Νόπη Ρωμανίδου, επικεφαλής της συμβουλευτικής εταιρίας μάρκετινγκ και επικοινωνίας, Ally που είχε την πρωτοβουλία για την ενέργεια αυτή, δήλωσε ότι “Η αγάπη για τα παιδιά και η ανάγκη για προσφορά μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε την μεγαλοψυχία του αθλητισμού”.

Η Τόνια Αδαμοπούλου, εκ μέρους του οργανισμού το Χαμόγελο του Παιδιου, τόνισε πως “Ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες Ally και TeamPro για την πρωτοβουλία τους να στηρίξουν το χαμόγελο με την απόδοση των εσόδων από τις πωλήσεις μπαλών αθλητικών ομώς. Το Χαμόγελο του Παιδιου στηρίζει σε τέτοιες πρωτοβουλίες για την επιβίωσή του”.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ