2015-02-18 17:29:55
Φωτογραφία για Πάτρα: Στην τελική ευθεία το 9ο παιχνίδι του διαδικτυακού κρυμμένου θησαυρού
Με ιδιαίτερη σημαντική και αυξημένη συμμετοχή ολοκληρώνεται το 9ο Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού, που φέτος παρουσίασε πολλές καινοτομίες και αλλαγές, αφού το φετινό Παιχνίδι αποτέλεσε μια εφαρμογή του facebook και ήταν διαθέσιμο σε δυο γλώσσες (Ελληνικά-Αγγλικά) δίνοντας τη δυνατότητα για συμμετοχή παικτών από διάφορες χώρες εκτός Ελλάδας.

Επίσης η φετινή διαδικασία διευκολύνθηκε λόγω της δυνατότητας συμμετοχής στο παιχνίδι για πρώτη φορά μέσω κινητών τηλεφώνων και tablets και όχι αποκλειστικά μέσω σταθερών υπολογιστών, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος.

Θετική εντύπωση άφησε στους διαδικτυακούς κυνηγούς η δυνατότητα να βλέπουν όλες τις ερωτήσεις της κάθε φάσης χωρίς να αναγκάζονταν να δώσουν απάντηση σε κάθε ερώτηση για να προχωρήσουν στην επόμενη, όπως τις προηγούμενες χρονιές. Η πρόβλεψη αυτή συνετέλεσε στην καλύτερη λειτουργία του παιχνιδιού για τους συμμετέχοντες.


Το 9ο Παιχνίδι του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού άρχισε το Σάββατο 24 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου. Περιελάμβανε στο σύνολό του 4 φάσεις με πέντε θέματα κλιμακούμενη δυσκολίας σε κάθε φάση. Τα ερωτήματα ήταν πολλαπλής επιλογής.

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου στις 18.00 ολοκληρώνονται οι φάσεις των ερωτήσεων και στις 18.01 αρχίζει η τελική ευθεία του παιχνιδιού με το τελευταίο επιπλέον θέμα, που θα συνίσταται στην εύρεση του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού από τους συμμετέχοντες, και το οποίο θα κρίνει και τον νικητή.

Η απονομή των βραβείων του 9ου Παιχνιδιού του Διαδικτυακού Κρυμμένου Θησαυρού θα γίνει μαζί με τα υπόλοιπα βραβεία του Κρυμμένου Θησαυρού και του Πατρινού Καρναβαλιού στην εκδήλωση Απονομής των Βραβείων την Καθαρή Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στην «Αίγλη» της Veso Mare.

Η πρόσβαση στο παιχνίδι γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Πατρινού Καρναβαλιού www.carnivalpatras.gr στην ενότητα του διαδικτυακού και μέσω του facebook στο CARNIVAL PATRAS GAME.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ