2015-02-19 09:24:16
Φωτογραφία για Ποιος πραγματικά είναι αυτός ο Βλαντιμίρ Πούτιν; Γιατί φοβάται για τη ζωή του;
Ποιος πραγματικά είναι αυτός ο Βλαντιμίρ;

Υπναράς, λατρεύει την εξουσία, τρέμει για την ζωή του, δεν είναι ποτέ στην ώρα του και πολλές φορές είναι αλλοπρόσαλλος με τις γυναίκες.

Άνθρωπος με αδυναμίες και παραξενιές! Αυτός είναι ο Βλαντιμίρ όπως αποκαλύπτει το γερμανικό δίκτυο ZDF σε εκτενές αφιέρωμα για τον Ρώσο πρόεδρο. «Ο Πούτιν στήνει πάντα τους ομολόγους του, ωστόσο, αν κάποιος καθυστερήσει στο ραντεβού, μπορεί να μην του κάνει παρατήρηση εκείνη την ώρα, σίγουρα, πάντως, δεν θα επιδιώξει εκ νέου μαζί του συνάντηση».

«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν φοβάται πολύ για την ζωή του. Πέντε φορές έχει γίνει σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας», αναφέρει το ντοκιμαντέρ , υπό τον τίτλο: «Ο άνθρωπος Πούτιν». Αναφερόμενο τις καθημερινές συνήθειες του Ρώσου προέδρου, το δίκτυο σχολιάζει πως «δεν αλλάζει με τίποτα την καθημερινότητα του. Ο κόσμος να χαλάσει. Του αρέσει να κοιμάται αρκετά, αλλά ακόμα και να ξυπνήσει μεσημεριανές ώρες, θα ξεκινήσει τη μέρα του με πρωινό. Στη συνέχεια κολυμπάει στην πισίνα του σπιτιού του».


Σχετικά με τις σχέσεις του με το ωραίο φύλο, το γερμανικό δίκτυο υποστηρίζει πως πάντα είχε ένα πρόβλημα επικοινωνίας με τις γυναίκες. «Ακόμα και με τη Λουντμίλα, τη γυναίκα με την οποία έμεινε παντρεμένος επί 30 χρόνια. Το πρώτο πράγμα που της ζήτησε πριν αλλάξουν βέρες, ήταν να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο. Εκείνη τότε το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε είναι ότι κάποια στιγμή θα την χώριζε. Όπως κι έγινε».

Ο Πούτιν επιδιώκει στις επίσημες συναντήσεις του να στήνει τους συνομιλητές του. Έτσι κι αλλιώς, ο ίδιος πηγαίνει πάντα καθυστερημένος για έναν και μόνο λόγο: «Αυτό που σκέφτεται είναι: Εσύ με έχεις ανάγκη, όχι εγώ. Ακόμα και την Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, έχει στήσει πέντε λεπτά», αναφέρει το σχετικό ντοκιμαντέρ,όπως διαβάσαμε σε σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ