2015-02-19 09:38:23
Φωτογραφία για Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΝΤΝΙΠΡΟ
Οι δέκα θέσεις για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Ντνίπρο έχουν... «κλειδώσει» με τρεις παίκτες να διεκδικούν τη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Ο Περέιρα προσανατολίζεται στο να βάλει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στους Ουκρανούς. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ρομπέρτο, δεξί μπακ ο Ελαμπντελαουί, αριστερά ο Μασουακού και τα δύο στόπερ οι Σαντάνα και Σιόβας. Στο κέντρο θα παίξουν οι Κασάμι και Μανιάτης, δεξί εξτρέμ θα είναι ο Ντοσεβί, επιτελικός χαφ ο Τσόρι και φορ ο Μήτρογλου.

Η πιθανή... ανατροπή σε σχέση με τα όσα έχουν γίνει γνωστά τις προηγούμενες ώρες έχει να κάνει με τον αριστερό εξτρέμ. Η παρουσία του Ιμπραϊμ Αφελάι εθεωρείτο δεδομένη για το αριστερό άκρο της επίθεσης, πλην όμως με βάση όσα έχουν διαρρεύσει από τη χθεσινή προπόνηση των ερυθρόλευκων για την θέση αυτή υπάρχει ένα ερωτηματικό. Για την ακρίβεια την διεκδικούν τρεις παίκτες.

Ο λόγος για τους Αφελάι, Φορτούνη και Ντουρμάζ με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοιχτά.

Οι ερυθρόλευκοι θα κάνουν και ένα χαλάρωμα το πρωί της Πέμπτης.

Υπενθυμίζεται πως στην αποστολή του Ολυμπιακού είναι οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Φορτούνης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Ντουρμάζ, Ντινγκά, Μανιάτης, Μαζουάκου, Μήτρογλου, Ντοσεβί, Κασάμι, Σαντάνα, Σιόβας, Αφελάι και Μιλιβόγιεβιτς.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ