2015-02-19 12:44:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Ο Καμμένος έδιωξε τα «βύσματα» και από το ΚΕΤΧ – Πήραν φύλλο πορείας για παραμεθόριο
Το ‘πε και το έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος. Στέλνει στην παραμεθόριο τους «βυσματίες» στρατευσίμους, οι οποίοι μετά από την βασική τους εκπαίδευση δεν πήγαν σε μονάδες στα σύνορα, αλλά μετατέθηκαν σε στρατόπεδα της Αττικής και της Πελοποννήσου.

Ήδη, όπως πληροφορείται το thebest, από το ΚΕΤΧ στην Πάτρα, πήραν πριν από λίγες ημέρες φύλλο πορείας 27 στρατεύσιμοι, οι οποίοι δεν είχαν κάνει θητεία στην παραμεθόριο.

Στη θέση τους έφτασαν άλλοι στρατεύσιμοι από μονάδες της παραμεθορίου, οι οποίοι επελέγησαν με κοινωνικά κριτήρια από το ΓΕΣ, για να υπηρετήσουν το υπόλοιπο της θητείας τους.

Να σημειωθεί ότι με την συγκεκριμένη απόφαση του Π. Καμμένου έλαβαν φύλλα πορείας για στρατιωτικές μονάδες παραμεθόριων περιοχών (Έβρος και νησιά) εκατοντάδες (πλησιάζουν τους 1.000) βολεμένοι στρατεύσιμοι στην Αττική, αλλά και σε πόλεις της Πελοποννήσου.

Πάντως, πηγές από το περιβάλλον του Υπουργού Αμύνης, διαβεβαίωναν με αφορμή τις μεταθέσεις των στρατευσίμων, ότι δεν τίθεται θέμα για την κατάργηση του ΚΕΤΧ.

Μάλιστα, σύμφωνα με άλλες πηγές, εντός των ημερών ο σύλλογος του πολιτικού προσωπικού του ΚΕΤΧ, ο οποίος έχει πρωτοστατήσει στον αγώνα για να μην κλείσει το στρατόπεδο, θα έχει συνάντηση με τον βουλευτή Αχαΐας των ΑΝΕΛ Νίκο Νικολόπουλο για το θέμα.

Φάνης Βγενόπουλος
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ