2015-02-19 13:03:46
Φωτογραφία για Ότι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό! Ο Παναγιώτης Αλεξίου δε μάσησε και είναι ακόμα εδώ... [photos+video]
Μετά από 7 χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο με τα AlexiouFunnyVideos και μετά από την εμπειρία και την τεχνική γνώση που απόκτησε αυτά τα χρόνια, ο Παναγιώτης Αλεξίου ασχολήθηκε από τον Νοέμβριο και με ένα ακόμη site τα alexiouvideos.com που σαν στόχο είχε να παρουσιάσει τις δουλειές Νέων Καλλιτεχνών.

Εκτός από τα μουσικά βίντεο, έπαιρνε συνεντεύξεις από γνωστούς Καλλιτέχνες, παρουσίαζε τραγούδια σε πρώτη μετάδοση, έκανε Αφιερώματα σε Καλλιτέχνες που είχαν δισκογραφία και έφτιαχνε και τα βιογραφικά των Νέων Καλλιτεχνών σε συνεννόηση πάντα μαζί τους, καθώς παρουσίαζε τα τραγούδια τους.

Παρουσίαζε κάθε μήνα τα 10 δημοφιλέστερα τραγούδια σύμφωνα με τις προβολές που είχαν στο κανάλι του στο Youtube,παρουσίαζε βίντεο με Live από εμφανίσεις και είχε ξεκινήσει και τις διαδικασίες για να ξεκινήσουν και τα πρώτα επίσημα videoclip με δική του σκηνοθεσία και παραγωγή.

Οι ιδέες ήταν αρκετές, τα views στο κανάλι του άρχισαν να ανεβαίνουν, oi συνδρομητές να αυξάνονται και άρχισαν κάποιοι να ενοχλούνται από αυτό.


Αυτό που ενόχλησε αρκετούς ήταν το βίντεο του Μάκη Δημάκη "Όταν το ανοίξεις" που είχε γίνει VIRAL σε χρόνο ρεκόρ φτάνοντας μέσα σε Ενάμιση μήνα τις 832.359 προβολές και κάποιοι είχαν στόχο να το σταματήσουν και μη ξεπεράσει το εκατομμύριο και το κατάφεραν.

Η φαεινή ιδέα του Παναγιώτη να κάνει να ανοιγοκλείνουν τα μάτια του Μάκη Δημάκη που στην αρχή ξάφνιασε αρκετούς και έκανε να ακολουθούν αρκετοί σχολιασμοί σχετικά με αυτό, σε συνδυασμό με ένα πολύ ωραίο τραγούδι του Αργύρη Αράπη με την ερμηνεία του Μάκη Δημάκη, ήταν η επιτυχία στο να κάνει το συγκεκριμένο βίντεο 20.000 - 25.000 views καθημερινά και  να πειράξει αρκετούς.

Πριν λίγες μέρες του έστειλαν ένα email με καταγγελίες χρησιμοποιώντας το όνομα της ΑΕΠΙ και την Ένωση Δισκογραφικών Εταιριών Ελλάδας με σκοπό την οριστική διαγραφή των βίντεο κάνοντας και ονομαστικές καταγγελίες από Καλλιτέχνες που πρόκειται να συνεργαστεί.

Το email αποδείχτηκε τελικά ψεύτικο αλλά ήταν πολύ αργά.

Επικοινωνήσαμε με τον Παναγιώτη και μας είπε:

" Μερικές φορές όταν προσπαθείς να κάνεις κάτι διαφορετικό με νέες ιδέες, κάποιοι άλλοι προσπαθούν με ανέντιμους τρόπους να σου κόψουν τη φόρα!"

Και μόλις σε "χαντακώσουν" σου παίρνουν τις ιδέες σου και τις παρουσιάζουν σαν δικές τους!

Δεν έχει σημασία αν το έχεις κάνει εσύ πρώτος.

Σημασία έχει για τους περισσότερους ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ που έχει το μεγαλύτερο κοινό!

Σε αυτούς τους 3 μήνες ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που:

Καλλιτέχνες που θαύμαζα μου έδωσαν συνέντευξη...

Καλλιτέχνες γνωρίζοντας τις προηγούμενες δουλειές μου,με τα σατιρικά μου βίντεο, μου έδωσαν απλόχερα πρώτες μεταδόσεις και το ΟΚ για να τους κάνω το βιντεοκλίπ τους...Μπόρεσα να παρουσιάσω Νέους Καλλιτέχνες στο site μου και με τη βοήθεια τους να τους κάνω και το βιογραφικό τους....Κάτι τόσο απλό που αρκετά μεγάλα μουσικά site δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να ασχοληθούν και να το κάνουν.

Καθιέρωσα το Teaser πριν από τα βίντεο και μέσα από τα ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ μου μπορούσε κάποιος να δει τη ζωή του κάθε Καλλιτέχνη και τη δουλειά του.

Έκανα ένα νέο κανάλι σε 3 μόνο μήνες να έχει πάνω από 950.000 προβολές και 569 συνδρομητές.

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 3 ΜΗΝΕΣ:

Γνώρισα Καλλιτέχνες που τραγουδάνε με την ψυχή τουςΣτιχουργούς να γράφουν μελλοντικές επιτυχίεςΕίδα Μουσικούς να δημιουργούν με το ταλέντο τους

Ένιωθα και καταλάβαινα τις προσπάθειες των Νέων Καλλιτεχνών γιατί και εγώ έκανα τη δική μου προσπάθεια.

ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΓΝΩΡΙΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

Μπορεί να έχουν σταματήσει να ανοιγοκλείνουν τα μάτια του Μάκη Δημάκη...

Να έχει σταματήσει να καίει η φωτιά του Χρήστου Ανδρουλάκη...

Να μην ακούγονται οι φωνές της Όλγας Βασιλειάδου,της Έλσας Πάζη και των υπολοίπων Καλλιτεχνών Μπορεί να έγινε ότι έγινε....αλλά...

Ξεκινάω πάλι από την αρχή με ακόμη περισσότερη όρεξη για δουλειά και με πιο δυνατές συνεργασίες....

Έχω μία συνέντευξη στον Μουσικοσυνθέτη Γιάννη Τσότση και 3 βιντεοκλίπ να κάνω, ξεκινάω με αυτά θέλοντας να αποδείξω σε κάποιους ότι τίποτα δεν γίνεται χωρίς δουλειά και μπορεί να έχουν διαγραφεί τα βίντεο μου αλλά έχω σώας τας φρένας ώστε να μην διαγραφούν οι ιδέες από την....μνήμη μου!

 Άλλωστε υποσχέθηκα στον Μάκη Δημάκη πως του χρωστάω ένα βίντεο με 1000.000 views και θα το κάνω... Και όσο έχω τη στήριξη των Καλλιτεχνών, τόσο μεγαλύτερη δύναμη έχω για να κάνω τις επόμενες δουλειές μου..."

Ξεκίνησαν ήδη οι νομικές διαδικασίες για να βρεθεί ο κάτοχος του email και παράλληλα ο Παναγιώτης Αλεξίου ετοιμάζεται και για την κωμική του εκπομπή "Πάρε τα 3 μου" που θα προβάλλεται 3 φορές την εβδομάδα από τα www.alexioufunnyvideos.gr ενώ ανεβάζει και πάλι τα βίντεο του από το κανάλι του AlexiouVideos στο Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCKo1NAQ7EWyFkJLRFIhwOPg

όπου και θα μεταδίδει όλα τα νέα τραγούδια, πρώτες μεταδόσεις, τα δικά του επίσημα βιντεοκλίπ με Καλλιτέχνες και πολλές συνεντεύξεις.
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ