2015-02-19 13:14:16
Φωτογραφία για ΧΩΡΙΣ... ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΣΤΟ ΣΕΦ!
Με την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ θα πέσει σήμερα (18/02) η αυλαία της, εμβόλιμης, 17ης αγωνιστικής της Basket League.

Οι δύο ομάδες θα τεθούν σήμερα (17.30, OS3) αντιμέτωπες στο ΣΕΦ, με τους ερυθρόλευκους να στοχεύουν φυσικά στη νίκη, συνδυασμένη με καλή εμφάνιση, προκειμένου να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου βρίσκονται.

Οι παίκτες του Θρύλου φιλοδοξούν να διευρύνουν το εντός έδρας αήττητο στο ΣΕΦ και πάνω απ’ όλα να επιβεβαιώσουν την απίστευτη αγωνιστική τους φόρμα.

Ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να βάλει από νωρίς τους δικούς του... κανόνες στο παρκέ. Η επιβολή του ρυθμού, η πιεστική άμυνα, αλλά και οι αυτοματισμοί θα φέρουν μία ακόμη ευρεία νίκη απέναντι στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από πολύ καλές εμφανίσεις και νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Άλλωστε, κανείς στο Λιμάνι δεν χαλαρώνει, όποιος και αν είναι ο αντίπαλος Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θα έχει στη διάθεσή του τους γνωστούς τραυματίες Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Αγραβάνη και τον πρόσφατα αποκτηθέντα, αλλά ανέτοιμο ακόμα, Μιχάλη Τσαϊρέλη.


Το δυνατόν περισσότερο ανταγωνιστική θα επιχειρήσει να φανεί η «Ένωση», πιστοποιώντας την αγωνιστική άνοδό της.

Στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ οι ερυθρόλευκοι είχαν φθάσει σε θρίαμβο (61-82) και το ίδιο θα επιχειρήσουν να κάνουν και σήμερα, μπροστά στον κόσμο τους.

Άλλωστε, κανείς δεν έχει ξεχάσει τον... οχετό ύβρεων στο ΟΑΚΑ, ούτε φυσικά και τις δηλώσεις κάποιων που... θυμήθηκαν να δείξουν ότι είναι αεκ (σιγά... δακρύσαμε) στον σημερινό αγώνα, όταν πριν από λίγα 24ωρα ήταν για γέλια στον αγώνα με τον παο στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Καλό θα είναι λοιπόν οι παίκτες του Θρύλου να απαντήσουν... όπως πρέπει σε όλα αυτά εντός παρκέ. Άλλωστε η επόμενη αναμέτρηση... αργεί.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ