2015-02-19 16:32:22
Φωτογραφία για «ΝΤΟΠΑΡΟΥΝ»... ΤΟΝ ΜΠΕΡΓΚ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με την τεχνική ηγεσία να έχει ρίξει το βάρος στο ψυχολογικό... "ντοπάρισμα" του Μάρκους Μπεργκ, εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα.

Ο Γιάννης Αναστασίου ποντάρει πολλά στον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα... απέχει από το σκοράρισμα. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα, να προσπαθεί τις τελευταίες ημέρες να ανεβάσει τη ψυχολογία του ποδοσφαιριστή του, προκειμένου να παρουσιαστεί πανέτοιμος, στο ματς με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Ο Μπεργκ είχε σκοράρει τελευταία φορά στο ματς των "πράσινων" με την Καλλονή στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και από τότε και για τρία ματς, δεν έχει βρει το... δρόμο, προς την αντίπαλη εστία.

Από εκεί και πέρα, ο Γιάννης Αναστασίου ελπίζει, πως στην αναμέτρηση με τους ερυθρόλευκους θα λειτουργήσει καλά η συνεργασία, που έχουν οι Μπεργκ, Πέτριτς και Καρέλης, στην επιθετική γραμμή των "πράσινων". Οι τρεις παίκτες έδειξαν και στο ματς του Ηρακλείου, κόντρα στον ΟΦΗ, πως μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

Η προετοιμασία των "πράσινων" για το ματς της Κυριακής, θα συνεχιστεί την Πέμπτη με νέα προπόνηση. Ο Αναστασίου κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, σχετικά με την ενδεκάδα, που θα παρατάξει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση και προσπαθεί να καταλήξει στο καλύτερο σχήμα, το οποίο θα δώσει τη νίκη στην ομάδα του.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ