2015-02-19 23:21:12
Φωτογραφία για ΠΕΡΕΪΡΑ : ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ!
Παρά το 2-0 στο Κίεβο, ο Βίτορ Περέιρα εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της ρεβάνς με την Ντνίπρο, ενώ αναφέρθηκε και στα διαιτητικά λάθη

Αναλυτικά:

Για τη διαιτησία και το κλίμα στα αποδυτήρια: "Είναι φυσιολογικό μετά από αυτό το 2-0 να είμαστε απογοητευμένοι, γιατί ξέρουμε οτι είμαστε καλύτεροι και όταν είχαμε δυσκολία να κάνουμε ευκαιρία και κάναμε δύο μαζεμένες και ο διαιτητής στο τέλος δεν μας μέτρησε καθαρό γκολ. Χάσαμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας στο τέλος. Τώρα συγκεντρωνόμαστε στο δεύτερο ματς, γιατί θέλουμε να αποδείξουμε οτι είμαστε καλύτεροι και αν βάζαμε ένα γκολ, θα ήταν καλύτερο ένα 2-1".

Για το τι έφταιξε: "Μπήκαμε άσχημα στο δεύτερο μέρος, δεχτήκαμε δυο γκολ, είχαμε χάσει την οργάνωση μας και ήταν δύσκολο να αντιδράσουμε. Όταν το καταφέραμε, ο αντίπαλος κλείστηκε. Θέλουμε στο δεύτερο να αποδείξουμε οτι είμαστε πιο ποιοτικοί . Δεν ξέρω γιατί στο ματς δεν κάναμε αυτό που μπορούσαμε, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ίσως γιατί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις δεν πρέπει να ξεχνάς ότι πρέπει να παίζει με την αγωνιστική σου ταυτότητα. Ξέρουμε πως μπορούμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ