2015-02-20 11:14:15
Φωτογραφία για ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΗΝ... ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Ο Γιάννης Αναστασίου θέλει από τους παίκτες του να... τρέξουν στο ματς με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την κούραση των αντιπάλων τους, από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Ο Έλληνας τεχνικός συνεχίζει την προετοιμασία των «πράσινων» για την αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής, όπου η νίκη για το «τριφύλλι» είναι... «μονόδρομος», στην προσπάθεια να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Αναστασίου θέλει από τους παίκτες του να πιέσουν από την αρχή τους ερυθρόλευκους, με αρκετή προσοχή βέβαια και στην άμυνα, καθώς δε θέλει σε καμία περίπτωση, να μείνει πίσω στο σκορ η ομάδα του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μελετάει τα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού και έχει σχηματίσει ολοκληρωμένη άποψη, για το που θα πρέπει να ...χτυπήσουν οι παίκτες του στο συγκεκριμένο ματς.

Σχετικά με την ενδεκάδα, ο Αναστασίου κρατάει «κλειστά χαρτιά», όμως φέρεται να έχει καταλήξει στη διάταξη. Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν με 4-3-2-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Δεν αποκλείεται, ο προπονητής του «τριφυλλιού» να δείξει μέρος των όσων σκέφτεται για το βασικό σχήμα, στην προπόνηση της Παρασκευής, αν και όλα δείχνουν πως θα κρατήσει κρυφές τις σκέψεις του, έως το παιχνίδι της Κυριακής.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ