2015-02-20 16:04:06
Φωτογραφία για ΑΝΑΤΡΟΠΗ... ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ;
Ο πρόεδρος της Τίγκρες παραδέχθηκε πως η FIFA μπορεί να εκδώσει... προσωρινή άδεια συμμετοχής στον Πουλίδο όμως τον... προειδοποίησε για τις επιπτώσεις που θα έχει η συμμετοχή του στις υποχρεώσεις του Λεβαδειακού.

Ο Αλεχάντρο Ροντρίγκες για μία ακόμη φορά υποστήριξε πως η θέση του Μεξικανού επιθετικού είναι στην Τίγκρες, ωστόσο έσπευσε να σημειώσει πως είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί στον Λεβαδειακό με... προσωρινή άδεια από την FIFA.

«Η FIFA μπορεί να εκδώσει προσωρινή άδεια για να παίξει, γιατί είναι ένας οργανισμός όπου προσφεύγουν πολλοί άνθρωποι με διαφορετικές απόψεις.

Εμείς είναι φανερό ότι έχουμε τη στήριξη της μεξικανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας καθώς και της Λίγκας.

Τον Ιανουάριο μίλησα με τη νομική υπηρεσία της FIFA και γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει», τόνισε ο ισχυρός άνδρας του μεξικάνικου συλλόγου για να προσθέσει:

«Αν εκδώσει προσωρινή άδεια, έχουμε την νομική κάλυψη για να αντιστρέψουμε μια τέτοια απόφαση αφού έχουμε ένα νόμιμα υπογεγραμμένο συμβόλαιο που είναι δεσμευτικό.


Έτσι είναι τα πράγματα. Όμως έχουμε πολύ καλούς δικηγόρους εδώ και πολύ καλούς δικηγόρους εκεί. Από αυτή την άποψη είμαι αισιόδοξος ότι δεν θα γίνει αυτό».

Ο Ροντρίγκες επανέλαβε πως περιμένει τον 23χρονο φορ να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με την Τίγκρες.

«Ευχόμαστε ότι ο Πουλίδο είναι επαρκώς ενήμερος για τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει αυτό για την καριέρα του. Εμείς τον έχουμε καλέσει να επιστρέψει, να συνεχίσει την καριέρα του μαζί μας. Τι και αν έχει ευρωπαϊκό όνειρο. Ο δρόμος είναι η Τίγκρες».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ