2015-02-20 16:44:03
Φωτογραφία για Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ
Στην γιορτή βραβεύτηκαν οι καλύτεροι μαθητές ενώ τα παιδιά που βρήκαν το φλουρί κέρδισαν μπάλες με τις υπογραφές των παικτών της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού.

Σε γιορτινό και οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις της Σχολής Ασπροπύργου η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας. Οι μικροί ποδοσφαιριστές, οι γονείς και οι υπεύθυνοι της Σχολής ως μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια γιόρτασαν και "υποσχέθηκαν" πως το 2015 θα είναι ακόμη καλύτερο για την Σχολή που μετράει λίγους μήνες ζωής αλλά έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 130 παιδιά.

Ο Επικεφαλής της Σχολής κ. Μάκης Μπεκιάρης έκοψε την πίτα με τους ποδοσφαιριστές που βρήκαν το φλουρί να παίρνουν δώρο από μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού! Στην διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν και οι ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους στο σχολείο (Φαρία Ντονάλντο, Κλουβάτος Εφραίμ-Φίλιππος, Λαζαρίδης Γιάννης, Ρήγος Ορέστης, Κουρουπάκης Βασίλης, Μίχας Γεώργιος, Στραμπούρλος Γεώργιος) για την καλή τους συμπεριφορά στις προπονήσεις (Ρόδης Ηλίας, Λαζαρίδης Γιάννης, Ιωακειμίδης Γεώργιος, Ζούζιας Γεώργιος, Καλμπενής Δημήτριος) και για την συνέπεια στις προπονήσεις και τους αγώνες (Φαρία Ντονάλντο, Ντόκο Νικόλας, Ρούσσος Παναγιώτης, Λοϊζος Γιάννης, Λαζάρου Νίκανδρος)
.

Η Σχολή στον Ασπρόπυργο προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον αγώνα για το σεμινάριο με θεμα την Διατροφή και την Ψυχολογία που θα "φιλοξενηθεί" την Τετάρτη 25/2 στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ