2015-02-20 21:37:05
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ... ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΗΣ Η ΑΣΗΜΑΚΗ!
Με ένα κουτί γλυκά για τις συμπαίκτριές της και φανερά ανακουφισμένη πήγε η Αλεξάνδρα Ασημάκη στην προπόνηση του Ολυμπιακού το απόγευμα της Παρασκευής (20/2), μετά το αίσιο τέλος της υπόθεσης μεταγραφής της στον Θρύλο.

Λίγες ώρες νωρίτερα το ΑΣΕΑΔ είχε απορρίψει την προσφυγή της Βουλιαγμένης, και τελεσίδικα κατοχύρωνε την παίκτρια στον Ολυμπιακό, όπως σας ενημερώσαμε.

«Όλη αυτή η ιστορία επηρέασε και τα υπόλοιπα κορίτσια. Στον Ολυμπιακό όλοι με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και με έκαναν να νιώσω άνετα» τόνισε, χαμογελώντας, η 26χρονη φουνταριστή στο "Sentragoal", η οποία πλέον χωρίς το βραχνά της μεταγραφής της, μπορεί να επικεντρωθεί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

«Ήταν πολλές στιγμές που ταράχτηκα, γράφτηκαν κι ακούστηκα τόσα πολλά, αλλά πάλεψα και προσπάθησα να μη με επηρεάζει. Πιστεύω ότι επικράτησε το δίκαιο, γιατί από την πρώτη στιγμή γνώριζα ότι ήμουν ελεύθερη και μπορούσα να μεταγραφώ στον Ολυμπιακό» συνεχίζει η Αλεξάνδρα Ασημάκη.

Στην ερώτηση, εάν τώρα που όλα τελείωσαν, κρατά κακία στην πρώην της ομάδα, η Ασημάκη επεσήμανε:

«Στη Βουλιαγμένη ήμουν από έξι ετών, για είκοσι χρόνια έδωσα και πήρα από την ομάδα, εκεί μεγάλωσα. Δεν μπορώ να κρατήσω κακία στη Βουλιαγμένη. Με τα κορίτσια στην ομάδα περάσαμε πολλές όμορφες στιγμές, η διοίκηση και η κυρία Στέλλα (η πρόεδρος Στέλλα Τίγκα) πολλές φορές μου φέρθηκαν με σεβασμό. Πλέον αφήνω πίσω ό,τι συνέβη και κοιτώ μπροστά».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ