2015-02-21 08:50:08
Φωτογραφία για ΜΑΝΘΑΤΗΣ : ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Από τους κορυφαίους των Νέων του Ολυμπιακού στο ματς πρωταθλήματος με τον Εργοτέλη ήταν ο Γιώργος Μανθάτης.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων μίλησε στον «Γαύρο» για τη νίκη με τους Κρητικούς με 4-0, αλλά και για το επερχόμενο ματς με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Youth League της UEFA:

«Ήταν καλή εμφάνιση για εμένα και είμαι χαρούμενος για αυτό. Πιστεύω ότι μπήκαμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και το θέλαμε από την αρχή αυτό. Είχαμε πει ότι το ματς αυτό θα είναι ο καθρέφτης μας για τον αγώνα στην Ουκρανία και πιστεύω να έχουμε την ίδια απόδοση και με τη Σαχτάρ. Μας βγήκε το παιχνίδι αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε σημειώσει περισσότερα γκολ και να ήμασταν πιο ποιοτικοί στην τελική προσπάθεια, όχι ότι ήμασταν άτυχοι αλλά να είμαστε ποιοτικοί αυτό είναι το σημαντικό».

Όσον αφορά για το γεγονός ότι η ομάδα μέχρι στιγμής είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και βρίσκεται και στη διεκδίκηση της πρόκρισής της στα προημιτελικά της Ευρώπης, σχολίασε ο μικρός: «Έχουμε πει από την αρχή να κρατήσουμε μία σταθερή πορεία και μέχρι στιγμής τα πάμε μια χαρά και είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας και έτσι θα συνεχίσουμε.


Στην Ευρώπη θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας μέχρι το ματς στην Ουκρανία, έτσι ώστε να αναλύσουμε τον αντίπαλο και να δούμε σε ποια σημεία υστερούν και σε ποια υπερτερούν από εμάς οι παίκτες της Σαχτάρ. Και σε ερώτηση για τη μέχρι τώρα για την προσωπική καλή του πορεία τη φετινή χρονιά με τους Νέους, δήλωσε: «Δουλεύουμε κάθε μέρα, αυτό είναι το μυστικό η δουλειά...».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ