2015-02-21 08:49:19
Φωτογραφία για Έκαναν τραχειοτομή στην Bobbi Kristina Brown
Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας της κόρης της Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, η οποία για τρίτη εβδομάδα παραμένει σε κώμα.

Οι γιατροί της κόρης της Whitney Houston την υπέβαλαν σε τραχειοτομή, προκειμένου να αποφευχθεί μια πιθανή μόλυνση, καθώς ο αναπνευστικός σωλήνας που είχε μέχρι στιγμής η 21χρονη, ίσως διέβρωνε την τραχεία και προκαλούσε πρόβλημα.

«Περιμένεις να δεις αν θα καταφέρει να συνέλθει. Αν δεν συνέλθει και πιστεύεις πως θα χρειάζεται αναπνευστική υποστήριξη για μεγάλο χρονικό διάστημα, τότε του κάνεις τραχειοτομή. Στις μακροπρόθεσμες συνέπειες μιας τραχειοτομής, δεν συγκαταλέγεται μια μόνιμη βλάβη στις φωνητικές χορδές. Αν ο ασθενής ξυπνήσει, τότε του βάζουν μια βαλβίδα στην τραχειοτομή, ώστε να μπορεί να μιλήσει» ανέφερε ο Dr Benson.

Η τραχειοτομή αποτελεί μια χειρουργική επέμβαση και συνήθως συμβαίνει δεκατέσσερις μέρες αφότου ο ασθενής έχει πέσει σε κώμα.

Την ίδια στιγμή πάντως, η οικογένεια της δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να έχει ελπίδες πως η θα «ξυπνήσει» από το κώμα.

Παράλληλα, ο σύντροφος της Nick Gordon, που από πολλούς θεωρείται υπεύθυνος για την κατάσταση της υγείας της Bobbi Kristina, παρακαλά δημόσια να του επιτρέψουν την είσοδο στο νοσοκομείο για να είναι στο πλευρό της, αλλά η οικογένεια της, του έχει απαγορεύσει κάθε επαφή.

Πηγή: govastileto
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ